REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei kas nors su jumis norės lažintis tikindamas, kad brangiausias pasaulio automobilis yra „Bugatti Veyron“ – ramiausiai kirskite rankomis. O tuomet oponentą pataisykite, kad brangiausias šio pasaulio automobilis yra senas ir gerokai pavažinėtas „Ferrari“.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš 50 metų, 1963 metų rudenį pagamintas „Ferrari 250 GTO“ buvo parduotas už 52 milijonus JAV dolerių. Tokią solidžią sumą ankstesniam automobilio šeimininkui paklojo savo tapatybės atskleisti nenorėjęs kolekcininkas. Šis „Ferrari 250 GTO“ egzempliorius anksčiau priklausė Ispanijoje gyvenančiam kolekcininkui, dar anksčiau šis automobilis priklausė žinomam amerikiečių kolekcininkui Paul Pappalardo, kuris su šiuo „250 GTO” dalyvaudavo klasikinių automobilių lenktynėse, tarp jų ir 2002 metų „Le Mans Classic“.

REKLAMA

1950-1960 metais pagamintų „Ferrari“ automobilių kainos dabar stipriai auga. Tad specialistai tokius automobilius vertina kaip solidžią investiciją. Klasikinių automobilių pardavėjas iš Kalifornijos Don Williams komentuodamas šį brangų sandėrį pastebėjo: „Tai kažkas panašaus į Moną Lizą, kažkas mistiško. Jei tu turi „Ferrari 250 GTO“, tai reiškia, kad tu turi rimtą kolekciją“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų