REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos apeliacinis teismas atmetė Pauliaus Kairio prašymą sumažinti bausmę, vyriškiui reikės kalėti vienuolika metų.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos apeliacinis teismas nutarė, kad prašymo sumažinti bausmę negalima tenkinti, nes nusikaltimas, kurio metu mergina buvo sunkiai sužalota, yra itin žiaurus ir juo siekta sužlugdyti buvusios Pauliaus Kairio darugės gyvenimą.

REKLAMA

„P. Kairio nusikaltimas buvo apgalvotas iš anksto, veikiant grupėje. Nuteistasis sumokėjo vykdytojui piniginį atlygį“, - teigiama teismo nutartyje.

Skelbiama, kad Kauno apygardos teismas pagrįstai nuteisė P.Kairį kalėti vienuolika metų, o jo bendrą Povilą Butėną – aštuonerius metus.

Nusikaltimas buvo įvykdytas prieš dvejus metus gegužės 20 dieną. Supykęs, kad jo širdies draugė jį paliko, ir norėdamas už tai atkeršyti, P. Kairys paprašė P. Butėną apipilti ją rugštimi ir padavė buteliuka su skysčiu.

REKLAMA
REKLAMA

P. Butėnas namo grįžtančios merginos tykojo laiptinėje. Ją pamatęs, sudavė kumščiu į veidą ir šliukštelėjo rugšties.

Aukai nudegintas veidas, krūtinė, pilvas, rankos. Po įvykio mergina patyrė jau trisdešimt operacijų. Dėl šios priežasties iš nusikaltėlių jai priteista po 200 tūkstančių litų neturtinei žalai atlyginti.

Užsakovas vykdytojui sumokėjo du tūkstančius litų. Po kelių dienų sulaikius P. Butėną paaiškėjo, kas buvo nusikaltimo užsakovas.

P. Kairys anksčiau jau buvo teisiamas už Europos Sąjungos lėšų grobstymą ir buvo nubaustas pinigine bauda.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų