REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT radijas, LRT.lt

Prezidentė Dalia Grybauskaitė „labai gerai“ vertina tai, kad iš Seimo pirmojo vicepirmininko pareigų atsistatydino Darbo partijos frakcijos narys Vytautas Gapšys. Pasak jos, Seimo vadovybės kaita Lietuvos įvaizdžiui nepakenks nė iš tolo tiek, kiek kenkė teisiamas asmuo vienose aukščiausių pareigų parlamente.

REKLAMA
REKLAMA

„Iškart po rinkimų teigiau, kad teisiamiesiems darbo partijos atstovams – ne vieta Seimo vadovybėje, ir vertinu tai labai gerai. Tai turėjo įvykti daug anksčiau“, – LRT radijo laidai „Aktualijų studija“ teigė D. Grybauskaitė vertindama V. Gapšio žingsnį.

REKLAMA

Tačiau ji teigė nekomentuosianti Seimo pirmininko Vydo Gedvilo apsisprendimo trauktis iš pareigų, kadangi „tai – tikrai Darbo partijos vidaus reikalas“.

„Teisiamųjų parlamentarų dalyvavimas valstybės valdyme Lietuvos įvaizdžiui kenkė labiau negu bet kokie būsimieji pakeitimai, o apsivalymas visada yra sveikintinas“, – LRT radijui sakė prezidentė. Paklausta, kaip prognozuoja santykius valdančioje koalicijoje po dviejų atsistatydinimo pareiškimų, prezidentė sako, kad tai vertinti ir prognozuoti būtų sunku ir galbūt nekorektiška.

„O palinkėti tikrai galėčiau ir norėčiau, kad valdančioji koalicija galėtų vieningiau ir efektyviau, o svarbiausia – rezultatyviau – dirbti Lietuvos žmonių labui“, – teigia D. Grybauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų