REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors ne vienerius metus internete sklandę gandai apie didžiausios interneto prekybos mažmenininkės bendrovės „Amazon“ neva ruošiamą išmanųjį telefoną iki šiol nepasitvirtino, „Techcrunch.com“praneša apie naują jų porciją.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinių teigimu, „Amazon“ ruošia iškart du išmaniųjų telefonų modelius: vienas iš jų bus unikalių savybių flagmanas, o kitas - biudžetinis telefono modelis.

REKLAMA

„High-end“ klasės „Amazon“ išmanusis esą pavadintas kodiniu vardu „Smith“. Įdomiausia jo ypatybė - 5 vaizdo kameros. Keturios iš jų bus sumontuotos priekinėje korpuso dalyje, po vieną kiekviename jo kampe. Šios vaizdo kameros stebės vartotojo žvilgsnio kryptį ir jo galvos padėtį. Remiantis šia informacija operacinė sistema mokės taip pakeisti telefono vartotojo sąsają, kad būtų kuriamas erdvės pojūtis.

Be to, šaltinių teigimu, „Amazon Smith“ turės vaizdų atpažinimo funkciją. Vartotojai galės nufotografuoti kokį nors daiktą ir surasti tokį pat arba panašų „Amazon“ prekių kataloge.

REKLAMA
REKLAMA

Galinėje šio telefono pusėje esą bus penktoji, pagrindinė vaizdo kamera. Šaltinių teigimu, šį „Amazon“ išmanųjį valdys modifikuota „Android“ OS versija.

Tuo tarpu biudžetinis „Amazon“ telefono modelis kuriamas pagal vadinamąją „Project B“ programą. Jame, manoma, bus įdiegta ta pati programinė platforma, kaip ir „Kindle Fire“ planšetėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų