REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjantys Prezidento rinkimai verčia vis garsiau partijas prabilti apie savo kandidatus. Neseniai pasigirdo kalbos, kad Darbo partija kels net du kandidatus: kultūros ministrą Šarūną Birutį ir Seimo narį Artūrą Paulauską.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kodėl atsisakė dalyvauti artėjančiuose Prezidento rinkimuose, Š. Birutis atsakė, jog  labai džiaugiasi kolegų įvertinimu, tačiau dabartinės pareigos jam yra itin svarbios, o kultūros padėtis kelią didelį susirūpinimą. „Priežasčių yra ne viena. O įvertinęs visą situaciją nusprendžiau, kad pradėti darbai ir suformuota komanda, verčia rimtai pagalvoti, kas svarbiau. Turiu daug ambicingų planų šioje srityje, todėl nesinori visko palikti. Kitas dalykas – esu išrinktas vienmandatėje apygardoje, turiu įsipareigojimų savo rinkėjams, kuriuos jau pradėjau vykdyti“, – teigė Š.Birutis.

REKLAMA

Be to, pašnekovas teigė nesiekiantis populiarumo. „Jaučiuosi nuveikęs pakankamai daug – tiek šeimoje, tiek darbinėje sferoje. O dabartiniame darbe tiksliai žinau, ką norėčiau padaryti, turiu viziją ir ja tikiu“, – savo motyvus vardino kultūros ministras.

Apie savo kandidatūrą Prezidento rinkimuose kalbėjęs Artūras Paulauskas teigė, kad kol kas jis yra tik teorinis kandidatas, mat jo kandidatūrą turi patvirtinti partijos suvažiavimas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar kalbėjo su Š.Biručiu apie jo sprendimą nekandidatuoti, „darbietis“ A. Paulauskas sakė, kad vakar telefonu kalbėjosi su Š. Biručiu ir sužinojo apie jo sprendimą.

„Šiuo metu daug važinėju, kalbuosi su skyriaus žmonėmis, tad galima sakyti, kad bendraudamas turiu susidėliojęs kalbos kontūrus. Tačiau dar nesu pasiruošęs strategijos, taktikos ar pagrindinių teiginių. Tam reikia laiko. Manau, kad artimiausiu metu tai padarysiu“, – „Laisvajai bangai“ sakė A.Paulauskas.

Pasak pašnekovo, jis planuoja savo strategijos gaires pasirašyti ir pristatyti per artimiausią Darbo partijos suvažiavimą spalio 26 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų