REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Drąsus sunkvežimio vairuotojas išgelbėjo diabetiko vyro gyvybę, kai jam prasidėjo priepuolis, rašo dailymail.co.uk.

Drąsus sunkvežimio vairuotojas išgelbėjo diabetiko vyro gyvybę, kai jam prasidėjo priepuolis, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

46 metų Bobas Rennie vairuodamas sunkvežimį aplenkė keistai kelyje vinguriuojantį „Peugeot“ automobilį ir lėtai stabdydamas pristabdė iš paskos važiuojančią transporto priemonę.

REKLAMA

Vairuotojas apie 4 minutes važiavo paskui „Peugeot“ automobilį, kurį valdė pagyvenęs vyriškis. Supratęs, kad priešais važiuojančios transporto priemonės vairuotojui kažkas atsitiko, britas liko neabejingas ir stengėsi įvairiais būdais sustabdyti „Peugeot“ automobilį. Galiausiai jam pavyko tai padaryti.

Toks įvykis užfiksuotas A82 kelyje Danbartonšyre. Sunkvežimio vairuotojui pavyko nufilmuoti šį incidentą savo mobiliuoju telefonu.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip „Peugeot“ automobilis pradeda keistai vinguriuoti kelyje ir net išvažiuoja į priešingą eismo juostą bei pakelę.

„Kai pamačiau, kad žmogų ištiko bėda, stengiausi kiek įmanoma padėti. Pastebėjęs, jog priešais važiuojantis automobilis pradėjo keistai vinguriuoji po visą važiuojamąją dalį, supratau, kad kažkas negerai, nes prieš tai jis važiavo labai atsargiai. Iš pradžių pamaniau, kad vairuotojas gali būti girtas, bet supratęs, jog tai būčiau pastebėjęs anksčiau, nutariau, kad tai gali būti susiję su sveikatos problemomis“, – pasakojo didvyriškai pasielgęs sunkvežimio vairuotojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

B. Rennie teigė bandęs perspėti kitus vairuotojus, kad būtų išvengta rimtos avarijos. Kol kita eismo juosta važiavo mašinos, jis nieko daugiau padaryti negalėjo. Kai ji tapo laisva, sunkvežimio vairuotojas nusprendė imtis ryžtingų veiksmų. Aplenkęs „Peugeot“ automobilį, jis ėmė lėtai stabdyti, kad taip kartu sustotų ir negaluojančio vairuotojo valdoma transporto priemonė. Toks manevras sėkmingai pavyko ir incidento metu buvo išvengta sužalojimų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų