REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausi išmanieji telefonai pasaulyje

Top 15
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Kaip ir kiekvienais metais, telefonų gamintojai ruošiasi švenčių sezonui ir ketina rinkai pateikti aibę naujų modelių. Vis dėlto ne kiekvienas turi laiko ir galimybių analizuoti kiekvieną naują modelį, todėl businessinsider.com analitikai įvertino naująsias prekes ir pateikia geriausių išmaniųjų telefonų sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

 

15. „BlackBerry Z10”

Nors kanadiečių gamintojo išmanusis telefonas nesulaukė didelio vartotojų susidomėjimo, tai nėra prastas modelis, rašo businessinsider.com.

REKLAMA

Šis prietaisas – pirmasis „Blackberry“ modelis, kuriame įdiegta naujoji operacinė sistema „Blackberry 10”. Pastebima, kad naujoji operacinė pasižymi aukštu kokybės lygiu, tačiau nėra niekuo pranašesnė už konkurentų „iOS“ ar „Android“ programinę įrangą.

Vis dėlto naujoji operacinė sistema nepasižymi plačiu programėlių pasirinkimu, todėl mėgstantiems naujausią programinę įrangą vertėtų dairytis į kitus modelius.

REKLAMA
REKLAMA

14. „Blackberry Q10”

Jei tiesiog dievinate fizinę klaviatūrą, businessinsider.com jums siūlo būtent šią gervuogę. Kaip ir Z10 modelyje, šiame įdiegta „Blackberry 10” operacinė sistema.

Teigiama, kad šis modelis tiks norintiems seno tipo telefono su klaviatūra, kitu atveju, yra kur kas geresnių pasirinkimų.

13. „Nokia Lumia 1020“

Šis suomių kompanijos modelis be patrauklaus dizaino savyje talpina ir sunkiai suvokiamo galingumo kamerą – „Nokia“ savo išmanųjį telefoną apdovanojo net 41 megapikselio raiškos kamera. Businessinsider.com rekomenduoja šį modelį visiems, kurie nori kokybiškas nuotraukas galinčio pasiūlyti išmaniojo telefono.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, „Lumia“ turi savų trūkumų. Lyginant su konkurentų modeliais, telefonas pasižymi pakankami nemažu svoriu bei yra pakankamai storas. Verta pridurti, kad be kita ko šis išmanusis apginkluotas „Windows“ operacine sistema, todėl programėlių įvairovės mylėtojams gali tekti nusivilti.

12. „Nokia Lumia 925”

Teigiama, kad šis išmanusis telefonas yra geriausias „Windows“ operacinei sistemai skirtas modelis rinkoje. Taip pat tai patraukliu dizainu bei kokybiška kamera pasižymintis telefonas. Jei esate „Windows“ operacinės sistemos fanas – šis „Nokia“ modelis kaip tik jums.

REKLAMA

11. „LG Optimus G Pro“

Businessinsider.com teigimu, šis telefonas yra lyderis telefonų-mišrūnų rinkoje. Tai tokie išmanieji telefonai, kurių ekrano skersmuo pakankamai didelis, kad šie gali prilygti planšetėmis.

14 centimetrų skersmens ekranas gali pasiūlyti 1080p HD kokybės vaizdą, todėl mėgstantieji vaizdo medžiagą liks sužavėti išmaniojo siūlomomis galimybėmis.

10. „LG G2“

Teigiama, kad šis išmanusis yra naujasis Pietų Korėjos gamintojo flagmanas. Beveik 13 centimetrų skersmens ekranu apginkluotame „LG“ gaminyje įdiegta populiari „Android“ operacinė sistema. Vis dėlto businessinsider.com pastebi, kad šis telefonas pasižymi viena keistoka savybe – fiziniai telefono mygtukai, reguliuojantys balsą įtaisyti ne telefono šone, o ant šio nugarėlės.

REKLAMA

9. „Samsung Galaxy Note III“

Išmaniųjų telefonų rinkoje su JAV gamintoju ragus remiantis „Samsung“ prieš dvejus metus išpopuliarino telefono-mišrūno konceptą pristatęs „Galaxy Note“, todėl trečiosios kartos modeliui buvo keliami nemaži lūkesčiai.

„Samsung Galaxy Note III“ pasižymi didžiausiu ekranu rinkoje, kurio skersmuo siekia 14,4 centimetro. Negana to, „Samsung“ modelis plonesnis nei antrosios kartos „Note“ ir savyje talpina elektroninį „S Pen“ pieštuką, skirtą mėgstantiems rašyti ranka, rašo businessinsider.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. „Google Nexus 4”

Kas kitas, jei ne „Google“ sukurs įrenginį, kuriame kompanijos sukurta „Android“ galės atsiskleisti geriausiai.

Verta pridurti, kad „Google“ savo vardu pažymėto išmaniojo gamybą patikėjo „LG“ ir ruošiasi išleisti naująjį „Nexus“ modelį jau šį mėnesį.

7. „iPhone 5C”

Visai neseniai rinkos teismui pateiktas „Apple“ kūrinys businessinsider.com reitinge atsidūrė septintoje vietoje. Teigiama, kad „iPhone 5“ pakaitalas nepasižymi didele naujovių gausa. Vienintelis skirtumas tarp šio ir senojo „iPhone“ modelio – skirtingų spalvų dangteliai, kurie įvairovės mylėtojams gali suteikti galimybę pasipuošti mėlynu, ružavu, žaliu, geltonu ar baltu „Apple“ išmaniuoju.

REKLAMA

6. „Samsung Galaxy S4”

Vienas labiausiai lauktų metų telefonų, businessinsider.com vertinimu, yra aukšto klasės gaminys, tačiau mažiau techniškai išprususiems vartotojams gali būti kiek per sudėtingas.

Pastebima, kad „Samsung“ kūrinys talpina gausybę prašmatnių programėlių, kurių, tikėtina, daugelis šio išmaniojo telefono savininkų nenaudos. Išmanusis prietaisas taip pat pasižymi pigaus plastiko išore, kuri kai kuriems gali būti kiek atstumianti.

5. „Samsung Galaxy S4 Google Edition”

Norėdami pasiūlyti ypatingą išmanųjį telefoną „Samsung“ ir „Google“ sutelkė jėgas ir pasiūlė vartotojams paprastesnę standartinio „Galaxy S4” versiją. Šiame telefone taip pat įdiegta „švari“ operacinės sistemos „Android“ versija.

REKLAMA

Businessinsider.com teigimu, paprasta „Android“ versija yra puikiai pritaikyta galingai „Samsung“ įrangai.

4. „Motorola Moto X“

Šis telefonas pelnė businessinsider.com liaupsių – verslo naujienų portalo analitikų manymu, tai yra vienas geriausių telefonų rinkoje. Telefone įdiegta programėlėmis neapkrauta „Android“ versija ir negana to, „Motorola“ įdiegė kelis patogius sprendimus, kaip galimybė patikrinti naujus įvykius neatrakinus telefono.

3. „HTC One“

Businessinsider.com teigimu, „Android“ gerbėjams tai yra vienas geriausių pasirinkimų. „HTC“ išmanusis gali pasigirti visais įprastais „Google“ sukurtos operacinės sistemos privalumais bei stilingu metaliniu dizainu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad tai pirmasis telefonas, galintis konkuruoti su „Apple“ tiek dizainu, tiek ir techninėmis savybėmis.

2. „HTC One Google Edition“

Kaip ir „Samsung“, HTC suvienijo jėgas su „Google“, kad sukurtų paprastą ir kokybišką telefoną.

„HTC One Google Edition“, businessinsider.com manymu yra geriausias „Android“ telefonas pasaulyje.

1. „iPhone 5S”

Teigiama, kad būtent šis „Apple“ kūrinys yra geriausias išmanusis, patenkinantis daugelio vartotojų poreikius.

Telefonas pribloškia itin patraukliu dizainu bei aukšta įrangos ir programėlių kokybe. Nors telefonas primena pernai išleistą „Apple“ modelį, techninėmis savybėmis jis kur kas pranašesnis: šiame modelyje įdiegta geresnė kamera ir pirmą kartą pristatyta atrakinimo piršto antspaudo pagalba funkcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų