REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per pirmąją treniruotę K. Lavrinovičiui lūžo delnikaulis

Gydysis mažiausiai 5–6 savaites

Prie Kauno „Žalgirio“ prisijungęs Kšištofas Lavrinovičius per pirmąją treniruotę patyrė traumą. Bandydamas perimti kamuolį aukštaūgis smarkiai susimušė ranką. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad K.Lavrinovičiui lūžo dešinės rankos delnikaulis, rašo zalgiris.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Kai atslūgs tinimas, K.Lavrinovičiui bus atlikti papildomi tyrimai. Tada paaiškės, ar žalgiriečiui bus reikalinga operacija. Jei jos neprireiks, į aikštelę K.Lavrinovičius galės sugrįžti po 5–6 savaičių.

REKLAMA

„Peršvietus ranką, buvo diagnozuotas dešinės plaštakos delnikaulio lūžis. Tiesa, atrodo, kad kaulas nepasislinko iš vietos, todėl tikimės, kad operacijos neprireiks. Tai galėsime tiksliai nustatyti, kai atslūgs traumuotos vietos tinimas“, – sakė Kauno „Žalgirio“ komandos gydytojas V.Kailius.

Iš Europos čempionato su sidabro medaliu grįžęs krepšininkas turėjo pereiti medicininį patikrinimą ir iškart negalėjo pradėti treniruočių su „Žalgiriu“ bei praleido sezono atidarymo mačą su Kazanės „Unics“ komanda. Gydytojams leidus pradėti sportuoti, K. Lavrinovičius traumą patyrė antradienį pirmosios treniruotės metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų