REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Derekas Nance‘as tvirtina, kad pastaruosius penkerius metus jis maitinasi vien žalia mėsa, praneša dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Lexingtone, Kentuckyje, gyvenantis vyriškis teigia, kad siekdamas patenkinti neįprastą apetitą žaliai mėsai jis netgi dantis valo su gyvulių riebalais. D. Nance‘as taip pat siekia tapti mėsininku.

REKLAMA

Žalios mėsos mėgėjas tvirtina, kad jam niekada neatsibosta valgyti tą patį ir laikydamasis šios dietos jis jaučiasi geriau negu bet kada anksčiau. „Kepti patiekalai manęs visiškai nebetraukia. Jų skonis primena degėsius“, - aiškina vyras.

Viskas prasidėjo nuo to, kai prieš beveik šešerius metus jis susirgo, gydytojų manymu, alergija maistui – jį pykindavo nuo visko, ką valgydavo. Siekdamas kovoti su svorio kritimu jis ėmė ieškoti internete įvairiausių dietų. Pirmiausiai jis atsisakė grūdinių ir pieno produktų. Vėliau išbandė veganišką gyvenimo būdą, kuris irgi nepadėjo pasveikti.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš per ieškojimus sutiktų asmenų jam užsiminė apie „paleolitinę dietą“, kuri taip pat žinoma kaip „urvinio žmogaus dieta“.

„Kadangi sirgau jau kurį laiką, buvau pasirengęs išbandyti bet ką. Taigi, paskerdžiau augintus ožius ir ėmiau valgyti žalią jų mėsą. Nuo to viskas ir prasidėjo“, - pasakojo D. nance‘as. „Iš pradžių teko šiek tiek pakentėti nuo viduriavimo, tačiau netrukus organizmas prisitaikė ir po trijų savaičių jau nebenorėjau valgyti nieko kito“.

Dabar D. Nance‘as planuoja platinti informaciją apie šią dietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų