REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktinės ir NBA klubo „Toronto Raptors“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas – dominuojantis krepšininkas Kanados klubo susuktame vaizdo klipe apie NBA Vasaros lygą. Negana to, pačioje pabaigoje aukštaūgis pozuoja baseine su dabar jau žmona tapusia Eglė Ačaite ant pečių.

„Raptors“ klubas jau gyvena pasirengimo naujam sezonui nuotaikomis, tačiau nepamirštami ir vasarą nuveikti darbai. Keli Toronto komandos krepšininkai dalyvavo Vasaros lygoje, o jų kasdienybė – treniruotės, rungtynės, gyvenimas už aikštės ribų – įamžinti vaizdo klipe.

Įraše daugiausia matomas veikiausiai perspektyviausias ir daugiausia vilčių teikiantis „Raptors“ žaidėjas J. Valančiūnas. Gera nuotaika persmelkto klipo pabaigoje vidurio puolėjas stovi saule nutviekstame baseine su mylimąja Eglė ant pečių. Priminsime, kad E. Ačaitė, J. Valančiūnui grįžus iš Slovėnijos su Europos čempionato sidabru, tapo jo žmona.

Naujas NBA sezonas startuoja spalio 29 dieną. Pirmąsias rungtynes „Raptors“ žais spalio 30 dieną su „Boston Celtics“ komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų