REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"SMScredit.lt A lygos" frontuose - nieko netikėto. 31-ajame ture lyderiai iškovojo pergales prieš apatinėje turnyro lentelės dalyje esančias komandas nepraleidę nė vieno įvarčio.

REKLAMA
REKLAMA

Sausi. 11:0. Tokiu bendru rezultatu Vilniaus "Žalgiris", Klaipėdos "Atlantas", Panevėžio "Ekranas" ir Marijampolės "Sūduva" pranoko Tauragės "Taurą", "Šiaulius", Gargždų "Bangą" bei Alytaus "Dainavą". Favoritai pradeda ir laimi - visi lyderiai, išskyrus "Žalgirį", persvarą įgijo jau iki pertraukos.

REKLAMA

Lenktynės. "SMScredit.lt A lygos" snaiperių sąrašo lyderiai apsukų nemažina. Savaitgalį įmušė visi trys - Nerijus Valskis iš "Sūduvos", Kamilis Bilinskis iš "Žalgirio" ir Evaldas Razulis iš "Atlanto". Daugiausia - ir vėl N.Valskis, kamuolį į "Dainavos" vartus siuntęs dukart. 24 įvarčius pelnęs Marijampolės komandos saugas K.Bilinskį dabar jau lenkia keturiais tiksliais smūgiais.

Legionas. Tris įvarčius šįkart įmušė komandų legionieriai. Pasižymėti pavyko ne tik lenkui K.Bilinskiui, bet ir "Ekrano" serbui Dejanui Djeničiui ir "Sūduvos" puolėjui iš Libano Mohamadui Kdouh.

REKLAMA
REKLAMA

Šešiolika. Tiek įvarčių "Sūduva" per ketverias sezono rungtynes įmušė "Dainavai". Praleido tik vieną. Pastarojoje 5:0 laimėtoje dvikovoje rezultatas galėjo būti dar žiauresnis dzūkams, bet antrajame kėlinyje jų varžovai iššvaistė visą virtinę progų. Rungtynes net ir neigiamai vertinti būtų per gerai. Maždaug taip savo auklėtinių žaidimą apibūdino alytiškių treneris Darius Urbelionis.

Palaima. "Smagu ir vėl prisiminti kaip atrodo trys taškai", - po pegalės 2:0 prieš "Bangą" ištarė vienas "Ekrano" trenerių Valdas Dambrauskas. Prieš tai panevėžiečiai buvo pralaimėję dukart iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Klajūnas. Žaisdamas su gargždiškiais D.Djeničius spėjo parungtyniauti abiejų kraštų saugo pozicijose, o mačą baigė atakų smaigalyje. "Treneriai taip nusprendė, o man tinka", - gūžtelėjo pečiais serbas.

Žingsnis. "Žalgiris" 3:0 įveikė "Taurą". Nors artimiausi persekiotojai irgi laimėjo, faktai dabar yra tokie - aštuoni taškai per likusias šešerias "SMScredit.lt A lygos" rungtynes vilniečiams garantuotų čempionato auksą.

Žaibas. Į "Šiaulių" vartus per rungtynes su "Atlantu" jis trenkė jau 50-ąją sekundę, kai po Ernesto Veliulio perdavimo kamuolį į tinklą nukreipė E.Razulis. Tai - greičiausias čempionato įvartis. Iki šiol 2-ąją rungtynių min. buvo įmušę kitas "Atlanto" žaidėjas Tadas Eliošius, Luka Peričius iš "Žalgirio", Marius Kižys iš "Tauro" ir Niko Tokičius iš "Šiaulių". E.Razulio įvartis klaipėdiečiams šįkart atnešė pergalę - jis buvo vienintelis.

REKLAMA

Rizika. "Atlanto" treneris Konstantinas Sarsanija nuo rungtynių pradžios vėl į kovą metė labai jauną vidurio saugų porą - Gerardą Žukauską ir Skirmantą Rakauską. Labiau patyrę "Šiaulių" žaidimo dirigentai Arminas Vaskela ir Tautvydas Eliošius dominavo prieš juo gana ilgą pirmojo kėlinio atkarpą. Paklaustas, ar nepernelyg rizikavo rinkdamasis sudėtį, K.Sarsanija atsakė sau būdingu stiliumi: "Būčiau rizikavęs, jei į vartus vietoj Manto Galdiko būčiau pastatęs saugą Tadą Eliošių".

Taurė. Kitas turas - artimiausią savaitgalį, tačiau ilsėtis komandoms neteks. Antradienį ir trečiadienį vyks LFF taurės aštuntfinalio dvikovos, kuriose startuos ir "SMScredit.lt A lygos" klubai. Kai kuriems jų teks žaisti tarpusavyje: "Šiauliai" susirems su "Ekranu", "Tauras" - su "Banga", o etapo puošmena, aišku, taps "Atlanto" ir "Žalgirio" kautynės Klaipėdoje.

Nerijus Kesminas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų