REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio pirmosiomis dienomis Vilniaus universitetas (VU) moksleivius kviečia vienai paskaitai tapti studentais – apsilankyti vienoje iš daugiau nei 100 universitete vyksiančių paskaitų.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį, spalio 4 dieną, studentų miestelyje Saulėtekyje moksleiviai kviečiami susitikti su VU dėstytojais, studentais, absolventais ir karjeros konsultantais, kurių patarimai gali būti vertingi renkantis studijas, sakoma VU pranešime.

REKLAMA

Spalio 4 dieną Saulėtekyje vyks atviros paskaitos apie universitetą, jo istoriją bei universitetinį mąstymą, studijų pasirinkimą ir karjeros planavimą. Moksleiviai taip pat galės diskutuoti su VU absolventais savo srities profesionalais – „SMARTNFC“ direktoriumi Gediminu Žukausku, VU Studijų direktore Jekaterina Bortkevič, „ASTOS DIZAINAS McCann – Erickson“ strategijos vadovu Tomu Bartninku.

„Studijų alėjoje“ moksleivius VU studentai skatins eksperimentuoti, dalyvauti naudingose pamokėlėse ir kūrybinėse dirbtuvėse.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad moksleiviai taip pat galės aplankyti norimus VU fakultetus – jiems padės gidai, kurie „Studijų turo“ metu pasakos apie fakultetus ir studentų gyvenimą.

Mokinius atlydėję mokytojai ir mokyklų karjeros specialistai taip pat bus kviečiami gilinti savo žinias ir keistis patirtimi specialiai jiems skirtame seminare-diskusijoje apie efektyvų karjeros planavimo gebėjimų ugdymą mokyklose.

VU durys kasmet spalio pradžioje yra atviros ne tik moksleiviams, bet ir visuomenei. Šių metų spalio 1 – 4 dienomis čia vyks atviros paskaitos ir kino seansai, o pažinti mokslą ir kultūrą, šalies ir universiteto istoriją tomis dienomis kvies 27 šalies ir Vilniaus universiteto muziejai.

Į didžiąją dalį renginių reikalinga registracija, sakoma pranešime. Visa informacija apie atvirų durų dienas skelbiama internete.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų