REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Maisto bankas“ – tai labdaros ir paramos fondas, renkantis paramą maistu ir dalinantis ją nepasiturinčiais žmonėmis besirūpinančioms organizacijoms. Nemažai socialiai remtinų šeimų šis fondas teikia didžiulę pagalbą. Tačiau kartais parama atkeliauja ir su nepageidautinais priedais. Balsas.lt redakcija gavo laišką nuo vilnietės Julios, kuri pasipiktinusi “Maisto banko” dalinamų produktų kokybe – gautose kruopose knibžda kirmėlės.

“Buvau su vaiku svečiuose pas draugę, kurios šeima yra socialiai remtina. Jie turi tris vaikučius ir laukiasi ketvirto. Ruošėmės gaminti vaikams vakarienę ir pradarę kruopų pakus sulaukėme labai bjaurios staigmenos”, - nemalonia patirtimi dalinosi vilnietė.

Julia pabrėžė, kad produktai buvo laikomi tinkamomis sąlygomis. “Gauta parama jų šeimai svarbi, tad produktai laikomi tinkamomis sąlygomis – vėsiame kambaryje esančiose lentynose. Be to, produktas yra tinkamas vartoti pagal galiojimo laiką – ant pakuotės nurodyta data – 22 07 2014”, - pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

“Pasiėmiau produkto pakuotes ir eisiu į Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą, kad būtų atliktas tyrimas. Organizacija turėtų žinoti, kad kartais jos duodami produktai šeimai yra vienintelis maistas. O tokiu atveju lieka alkani vaikai”, - piktinosi Julia.

Vilnietė teigė, jog, pasak jos draugės, kruopos iš “Maisto banko” galėjo būti gautos arba vasarą, arba šio mėnesio pradžioje. Šeima produktus atsiėmė Vilniuje, Kauno g. 3 (Vilniaus miesto socialinės paramos centras).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų