REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

10 keisčiausių valgymo įpročių (I)

Gal kepsnio iš kelyje žuvusio labradoro?

Valgymo sutrikimų yra kuo įvairiausių. Vienas žinomiausių – nuolatinis valgymas tokių medžiagų kaip purvas ar dažai, kurios neturi jokių maistingųjų medžiagų. Vieni tai daro dėl to, kad jiems patinka, kiti tuo bando save nuraminti, o tretiems tokie norai pasireiškia po didelių traumų ar stresų. Listverse.com siūlo paskaityti apie mitybos ypatumus, kurie daugeliui atrodo labai keisti.

REKLAMA
REKLAMA

10. Metalas

Klausimas: ką bendro turi 16 dviračių, 15 apsipirkinėjimo krepšių, septyni televizoriai, 6 šviestuvai, dvi lovos ir karstas?

REKLAMA

Atsakymas: visus juos suvalgė 57 metų amžiaus prancūzas Michelas Lotito‘as. Prie jo sąrašo dar galima pridėti ir lėktuvą „Cessna 150“.

Gydytojų teigimu, M. Lotito‘as turi neįprastai stiprų skrandį ir virškinamąjį traktą. Susmulkinęs įvairius objektus į mažus, suvalgomus gabalėlius, jis įvairias medžiagas valgo užsigerdamas didžiuliais kiekiais vandens, kuris padeda jam suvirškinti netgi metalą. Nepaisant to, kad gali suvalgyti lėktuvą, M. Lotito‘ui sunku suvirškinti tokį normalų maistą kaip bananai ir virti kiaušiniai. Prancūzijoje vyriškis žinomas kaip „Viską valgantis“.

REKLAMA
REKLAMA

9. Gatvės mėsa

Gaminimo instrukcija: Ant kelio suraskite sutraiškytą katę ir ją paimkite. Tada ją pakiškite po bėgančiu vandeniu keturioms dienoms arba tol, kol ji nebesmirdės.

Tai Anglijoje gyvenančio Arthuro Boyto maisto gaminimo formulė ir mitybos filosofija. Patiekalais, pagamintais iš kelyje pražuvusių gyvūnų, jis maitinasi jau 35 metus. Iš surastų gyvūnų jis gamina iškamšas, o barsukų, katinų, etc. mėsą suvalgo. Nuo tokių patiekalų jis niekada nesusirgo. Savo garažo šaldiklyje jis taip pat laiko skunkų, gulbę, suopių ir net driežų. Pasak 72 metų sulaukusio senjoro, geriausia iš jo valgytų mėsų buvo... labradoro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Kraugerė

45 metų amžiaus Pensilvanijoje gyvenanti Julie Caples kiekvieną mėnesį išgeria beveik 2 litrus žmonių kraujo. Kraują ji gauna iš donorų, kurie ateina pas ją į namus ir leidžia gerti jų kraują. Moteris teigia, kad nuo kraujo ji jaučiasi „stipresnė ir sveikesnė“. Be to, vos išgėrusi kraujo, ji ima jausti energijos antplūdį.

7. Benzino mėgėjas

Chenas Jejunas privers jus pasidžiaugti, kad uždengėte savo benzino baką. Šis 71 metų amžiaus kinas kiekvieną dieną pradeda išgerdamas benzino. Įprotis reiškia, kad per mėnesį jis išgeria apie 3,5 litro benzino. 1969 metais, kai C. Jejunas kentėjo nuo stipraus kosulio ir krūtinės skausmų, kaimo vyresnieji patarė jam išgerti taurelę žibalo. Kitą dieną po tokio eksperimento jis ėmė jaustis puikiai. Per 42 metus tai virto priklausomybe – vyriškis iš viso jau išgėrė apytiksliai 1,5 tonos benzino.

REKLAMA

Šis pomėgis taip pat nulėmė, kad sugriuvo vyriškio santuoka ir šeima. Po to, kai jo žmona ir vaikai bandė įkalbinti jį atsisakyti benzino gėrimo, C. Jejunas buvo priverstas persikelti gyventi arskirai, kur jis galėjo toliau mėgautis degalais. Pasak ekspertų, per ilgą laiką vyriškio organizmas pradėjo toleruoti benzino vartojimą.

6. Skorpioniškas desertas

Daugelyje vietų skorpionas laikomas žiauriu grobonimi, kurio daug kas bijo. Labiausiai vengiama jaunųjų skorpionų, kurie dar nėra išmokę reguliuoti nuodų kiekio ir gelia auką tol, kol išnaudoja visus nuodus.

REKLAMA

Akivaizdu, kad būtent šie nuodai yra tai, nuo ko tapo priklausomas Li‘as Liuqunas, kuris vienu prisėdimu suvaldo apie 30 skorpionų. 58 metų kinas teigia, kad po to, kai vieną dieną jam įkando skorpionas, jis buvo taip įsiutes, kad paėmė jam įkandusį skorpioną ir nukando jam galvą.

„Skorpiono skonis buvo saldumo ir riešutų mišinys. Niekada nesigailėjau, kad paragavau. Jie man labai skanus“,- dėsto kinas, Kinų gydytojai įsitikinę, kad vyriškis tapo atsparus ir net priklausomas nuo skorpiono nuodų.

Laukite tęsinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų