REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors oras už lango sparčiai vėsta, vasariškas spalvas keičia ruduo, tačiau auksiniai savaitgaliai yra labai puikus metas dar spėti pakeliauti ir pamatyti neatrastų Lietuvos kampelių - apsilankyti dvaruose, pilyse, atsikvėpus nuo savaitės darbų pasivaikščioti jaukumu alsuojančiuose parkuose.

REKLAMA
REKLAMA

Pavasarį LVPA išleido turisto žinyną „Atrask Lietuvą“, kuriame pristatė 80 įspūdingiausių, reikšmingiausius ir įdomiausių objektų, kuriems atgauti žavesį ar atsirasti padėjo LVPA administruojami Europos Sąjungos struktūrinės paramos projektai.

REKLAMA

Šiandien, Pasaulinės Turizmo dienos proga LVPA pristato Lietuvos žmonėms ir mūsų šalies svečiams „Atrask Lietuvą“ skaitmeninius tęsinius – elektroninį žinyną, garsinę knygą bei mobiliąją aplikaciją.

Visas skaitmenines „Atrask Lietuvą“ versijas lietuvių, anglų, vokiečių, prancūzų bei lenkų kalbomis, taip pat parengtą garsinę knygą lietuvių kalba MP3 formatu bei mobiliąją aplikaciją „Tourism LT“ lietuvių, anglų, vokiečių, prancūzų ir lenkų kalbomis galima rasti ir nemokamai parsisiųsti iš LVPA svetainės http://www.lvpa.lt/Puslapiai/TuristoZinynas.aspx.

Žinyno mobilioji aplikacija pritaikyta iOS ir Android sistemų vartotojams. Įsidiegus į mobilųjį telefoną, ji bus puikus pagalbininkas keliaujant – norimame regione padės rasti aplankyti vertus objektus. Garsinė knyga dėl patogumo yra suskirstyta pagal regionus. Tiesiog spauskite ant norimo regiono ir išklausykite trumpus pasakojimus apie puikius, naujam gyvenimui atgimusius turizmo objektus. Atraskite mūsų Tėvynę Lietuvą iš naujo!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų