REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Dalis Liberalų ir centro sąjungai (LiCS) priklausiusių Jurbarko politikų perėjo į Liberalų sąjūdį, tarp jų - ir rajono meras Ričardas Juška bei keli savivaldybės tarybos nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip BNS sakė Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis, į Liberalų sąjūdį įstojo apie 40 buvusių liberalcentristų. "Įstojo apie 40 narių, kurie iki tol dirbo Liberalų ir centro sąjungoje, tarp jų ir Jurbarko meras bei dar trys savivaldybės tarybos nariai", - BNS sakė E.Masiulis.

REKLAMA

Jurbarko meras R.Juška šiuo metu yra išvykęs į komandiruotę Berlyne, nurodoma jo darbotvarkėje.

Į Liberalų sąjūdį perėjęs tarybos narys Remigijus Brazaitis BNS sakė palikęs Liberalų ir centro sąjungą, nes šioje partijoje nebematęs perspektyvų.

"Aš pats buvau (LiCS - red.) partijoje nuo 1995 metų, manau, pakankamai ilgai, ir nebemačiau perspektyvos. Partijos vadovybė nedarė to, ką siūlė skyriai, taip pat dažna vadovų kaita, intrigėlės kažkokios", - sakė tarybos narys.

REKLAMA
REKLAMA

Su Liberalų ir centro sąjungos pirmininku Artūru Melianu BNS penktadienį susisiekti telefonu nepavyko.

Liberalų ir centro sąjungai paskutiniai Seimo rinkimai nebuvo sėkmingi. Surinkusi 2,6 proc. rinkėjų balsų LiCS neturi atstovų parlamente.

Opozicijai šiuo metu priklausantis Liberalų sąjūdis per rinkimus gavo 8,57 proc. rinkėjų balsų ir Seime turi 10 narių frakciją.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų