REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT radijo naujienų tarnyba

Penktadienį bus debesuota su retais pragiedruliais. Dangus gali čia įsigiedryti, čia vėl staigiai apsitraukti, prognozuoja sinoptikė Alma Nagelytė. Pasak jos, atslinkusi šalčio banga nesitrauks ir kitą savaitę, tačiau lietaus turėtų būti mažiau.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelyje šalies rajonų penktadienį trumpai palis. Lietus labiau tikėtinas Šiaurės Lietuvoje bei vakariniuose rajonuose.

REKLAMA

Įdienojus pūs stiprokas Vakarų vėjas. Temperatūra rytiniame šalies pakraštyje bus 9 laipsnius, daugelyje kitų rajonų – apie 10 laipsnių šilumos.

Orai šeštadienį mažai keisis. Gali būti labiau debesuota, daug kur palis. Naktį lietus bus stipresnis vakariniuose ir šiauriniuose rajonuose. Dieną daugiau lis Pietų Lietuvoje.

Nakties temperatūra šeštadienį svyruos tarp 1–4 laipsnių šilumos. Ryte šiauriniuose rajonuose gali būti 0 arba 1 laipsnis šalčio. Įdienojus temperatūra sieks tik 8, prie jūros – 13 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėjas šeštadienį bus ramesnis. Naktį pūs iš Vakarų, o dieną pasisuks iš Šiaurės. Sekmadienį orai bus giedresni. Žymesnio lietaus naktį nenumatoma, o dieną gali tik trumpai ir nestipriai palynoti. Naktį bus apie 0–3 laipsniai šilumos, vietomis šalnos iki 3 laipsnių šalčio. Dienos temperatūra – nuo 9 iki 13 laipsnių šilumos.

Pasak sinoptikės, atslinkusi šalčio banga, lemianti, kad rugsėjis šiemet šaltesnis nei paprastai, išliks ir kitą savaitę. Kitos savaitės pradžioje numatomi panašūs orai, tačiau lietaus gali būti mažiau. Naktimis dažnai giedrysis ir bus šalnų, o dienomis temperatūra numatoma apie 7–12 laipsnių šilumos. Dienos bus debesuotesnės ir vietomis gali lynoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų