REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar žinojai, kad Londono centre galima rasti bičių avilių? Tokioje vietoje – didmiesčio centre, turbūt labiau tikėtina pamatyti ringo kovas meduje, nei tikrą bitininkų festivalį.

REKLAMA
REKLAMA

Londono centre, visai šalia populiariosios Oksfordo gatvės esantis viešbutis „The Lancaster London“ šiemet rengia Medaus festivalį (angl. Honey Show). Ir tai atrodo tinkama vieta, nes ant viešbučio stogo stovi 10 bičių avilių. Šiuose aviliuose, Londono centre, gyvenančios bitės per metus pagamino 80 kilogramų medaus!

REKLAMA

Šis festivalis turėtų sudominti ne tik bičių augintojus, bet ir žmones, neabejingus medui ir pramogoms. Šventėje veiks bitininkų turgus, kur bus galima paragauti ir įsigyti angliško medaus bei vaško gaminių, taip pat išrinkti skaniausią medų, gražiausią pakuotę ir Metų Bitininką.

Šventėje vyks žaidimai ir užsiėmimai vaikams, veiks maisto ir gėrimų kioskai. Festivalio metu surinktos lėšos keliaus į organizaciją remiančią bitininkus besivystančiose šalyse „Bees for Development“.

Laikas: spalio 7d. 18 - 21 val. Vieta: Westbourne Suite, Lancaster London hotel, Lancaster Terrace, London W2 2TY Bilietai: 1£, lėšos skiriamos labdaros organizacijai šalyse „Bees for Development“. Daugiau informacijos: http://www.londonbees.com/the-london-honey-show-2013-2  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų