REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupė „Arbata“ pristatydama savo ketvirtąjį albumą užsiminė, kad ir šis bus platinamas nemokamai. Prieš pusantrų metų trečiąjį savo albumą „SOS“ patalpinę prieštaringai vertinamoje „Linkomanijoje“, grupės nariai patvirtina, kad albumas ir šįsyk naujasis albumas „Kiekvienas teisus“ bus visiems nemokamai prieinamas internete. „Norime, kad mūsų muziką išgirstų kiek įmanoma daugiau žmonių. Kurdami muziką mes dalinamės savo jausmu, emocija ir filosofija. Ir siekiame, kad šią muziką išgirstų visi žmonės nepriklausomai nuo to, ar jie gali sau leisti įsigyti albumą, ar ne. Kompaktinė mūsų albumo plokštelė yra materiali mūsų muzikos išdava ir mes tikrai nedrausime žmonėms klausytis mūsų dainų. Priešingai – mes patys savo rankomis šį albumą paskelbsime internete. O žmonės, kurie norės albumo „Kiekvienas teisus“ kompaktine plokštele papildyti savo namų fonoteką, galės ją įsigyti koncertų metu ir Rūdninkų knygyne,“ – teigia grupės lyderis Andrius Zalieska. Jo teigimu, labai dažnai žmonės tikisi, kad kažkas juos turi pralinksminti ar nustebinti. „Paslaptis labai paprasta – jeigu tu pats sau nepasidarysi šventės, tol nieko nebus. Todėl dabar kiekvienas galės šypsotis klausydamas mūsų muzikos ausinukuose, automobiliuose, namuose ir darbuose,“ – mintimis dalinasi A.Zalieska.

REKLAMA
REKLAMA

Anot grupės „Arbata“ narių, jiems net nebuvo minčių pasielgti kitaip. „Lietuvoje, kur iš muzikos išgyventi beveik neįmanoma tiems, ne pop muzikos kūrėjams, kurie gyvenime dirba įprastus darbus ir muzikai paskiria visą savo laisvalaikį ir šiek tiek daugiau, nemokamai dalintis muzika yra gana netradicinis sprendimas. Mes nekuriame muzikos dėl pinigų, mes kuriame ją tam, kad galėtume skleisti žmonėms, dovanoti jiem šypsenas. Mūsų naujasis albumas yra ramesnis, vientisesnis ir brandesnis, tačiau mūsų kitoks muzikos vertės supratimas išlieka ir paleisime šį albumą į interneto platybes,“ – pripažįsta grupės nariai. Vokalisto A.Zalieskos teigimu, tas „Arbatos“ pankiškumas išlieka. „Jeigu gimei baobabu, tai ir mirsi juo. Jei gimei panku, tai ir mirsi būdamas panku. Tai išlieka, tik keičiasi to forma,“ – juokauja grupės lyderis.

REKLAMA

Kiek ramesnius grupės „Arbatos“ vyrukus galima sutikti jų naujojo albumo „Kiekvienas teisus“ pristatymo turo koncertuose:

• Rugsėjo 28d. - Vilniuje, Brodvėjaus Pub’e

• Spalio 4d. - Šiauliuose, POGO Bare

• Spalio 11d. - Kaune, PuntoJazz Palėpėje

• Spalio 12d. - Panevėžyje, Tauros Lofte

• Spalio 25d. - Klaipėdoje, Žvejų Bare (akustiškai)

• Spalio 26d. - Kretingoje, Britanija Rock Pub (akustiškai)

Daugiau informacijos grupės interneto svetainėje www.arbata.com ir Facebook puslapyje facebook.com/grupearbata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų