REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Milan“ klubas šiandien sužinojo, kad jie trejas artimiausias rungtynes turės verstis be savo komandos lyderio Mario Balotelli.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar „Milan“ klubas savoje aikštėje 1-2 nusileido „Napoli“ komandai. M. Balotelli įmušė vienintelį savo komandos įvartį, tačiau puolėjas pirmą kartą karjeroje nerealizavo vienuolikos metrų baudinio.

REKLAMA

Po rungtynių M. Balotelli nelaikė liežuvio už dantų ir pradėjo ginčytis su mačo teisėju, kuris Italijos rinktinės lyderiui parodė raudoną kortelę.

Taigi Italijos drausmės komitetas už tokį elgesį paskyrė M. Balotelli trijų mačų diskvalifikaciją. Puolėjas turėtų praleisti mačus su „Bologna“, „Sampdoria“ ir „Juventus“. Tiesa, „Milan“ ketina pateikti apeliaciją.

„Milan“ klubas po rungtynių su „Napoli“ sulaukė dar vienos žinios. Kitose namų rungtynėse su „Sampdoria“ bus uždaryta „San Siro“ stadiono „Curva Sud“ sekcija. Tokia nuobauda buvo skirta už „Milan“ ekipos sirgalių rasistinius šūkius „Napoli“ komandai.

Taip pat paminėsime kitas „Serie A“ lygoje skirtas diskvalifikacijas. „Bologna“ narys Cesare Natali taip pat praleis tris artimiausius mačus. Vieno mačo nuobaudų sulaukė ir „Bologna“ saugas Panagiotis Kone, „Lazio“ gynėjas Andre Diasas ir „Parma“ narys Mattia Cassani.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų