REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Irma Janauskaitė, LRT televizijos naujienų tarnyba, LRT.lt

Panevėžio politikai aiškinsis, kas sutrukdė laiku padėti savaitgalį nužudytai nepilnametei. Miesto meras antradienį šaukia neeilinį tarybos posėdį, per kurį su atsakingomis institucijoms ketina aptarti ryšio problemas, dėl kurių 17metė pagalbos nesulaukė.

REKLAMA
REKLAMA

Panevėžio meras tarybai ketina siūlyti patvirtinti rezoliuciją, kuria Seimo ir Vyriausybės prašytų spręsti institucijų nesusikalbėjimo problemą. Į neeilinį posėdį esą pakviestI Bendrojo pagalbos centro, Ryšių reguliavimo tarnybos ir mobiliojo ryšio paslaugų tiekėjų atstovai. Miesto valdžia taip pat galvoja apie didesnį dėmesį nepilnamečių kontrolei vėlyvu paros metu ir pasilinksiminimo vietų patikrą.

REKLAMA

Visa tai – reakcija į šeštadienį Panevėžio rajone įvykdytą žmogžudystę, kai, kaip manoma, 17-metė buvo pagrobta, išžaginta ir vėliau sudeginta automobilyje miške. Mergina prieš tai keliskart skambino Bendrajam pagalbos centrui, tačiau šio specialistams nepavyko nustatyti jos buvimo vietos. Įtariamieji sulaikyti. Du iš jų – keliskart į policijos akiratį patekusį 33-ejų Julių Jokubaitį ir 22-ejų Deividą Antanaitį – teismas pirmadienį leido suimti trims mėnesiams.

Sulaikytas ir trečias asmuo – vieno iš suimtųjų brolis, nustatyta, kad vyrai važinėjo jo automobiliu. Visi įtariamieji kaltę neigia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų