REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vytenis Radžiūnas, LRT.lt

Seimo opozicijos lyderį Andrių Kubilių stebina vidaus reikalų ministras Dailis Barakauskas, kurio svarbiausias rūpestis esą nedelsiant atleisti ką nors iš pareigų.

REKLAMA
REKLAMA

Komentuodamas savaitgalio nelaimę, kai Panevėžio rajone buvo pagrobta, išžaginta ir sudeginta 17 metų moksleivė, A. Kubilius pabrėžė, kad tai yra mūsų visų tragedija.

REKLAMA

„Turbūt nėra ką daugiau pasakyti. Matyt, mes visi esame kalti, kad Lietuvos žemė vis dar užaugina tokius žmogžudžius. Tam tikra prasme stebina D. Barakauskas, kur, atrodo, svarbiausias rūpestis tokiomis minutėmis – ką nedelsiant atleisti iš pareigų. Tai žinomas, pakankamai paviršutiniškas politinis triukas pačiam pirmam ką nors atleisti, taip dirbtinai rodant savo tariamą principingumą ir bandant išvengti klausimo apie paties ministro atsakomybę“, – spaudos konferencijoje žurnalistams sakė politikas.

REKLAMA
REKLAMA

Savo ruožtu vidaus reikalų ministras po savaitgalio nelaimės teigė, kad iš postų turėtų pasitraukti Bendrojo pagalbos centro (BPC), administruojančio skambučių pagalbos telefonu 112, vadovai.

„Aš asmeniškai noriu pabrėžti, kad BPC direktorius nepadarė visko, kad vietos nustatymo duomenys būtų gaunami iš operatorių, ir už tai turėtų prisiimti atsakomybę“, – tvirtino D. Barakauskas.

Pirmadienį įvyks Ministro Pirmininko rengiamas pasitarimas, kuriame bus aptariami galimi sprendimai, kad ateityje tokios situacijos Lietuvoje nepasikartotų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų