REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Galėjau vesti jau pirmąją mūsų pažinties dieną – esu įsitikinęs, kad pasirinkdamas žmogų nesuklydau“, – sako populiarių šlagerių atlikėjas Ligitas Kernagis.

„Galėjau vesti jau pirmąją mūsų pažinties dieną – esu įsitikinęs, kad pasirinkdamas žmogų nesuklydau“, – sako populiarių šlagerių atlikėjas Ligitas Kernagis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ilgus metus svajonių jaunikiu tituluotas dainininkas kaitindavo gerbėjų fantaziją viengungio statusu ir, ko gero, jau niekas nesitikėjo, kad atsiras toji vienintelė, kuri sutramdys užsispyrėlį. Tačiau praėjusią vasarą Balnininkų bažnytėlėje buvęs Seimo narys amžiną meilę prisiekė dvidešimčia metų jaunesnei savo dukters motinai Neringai.

REKLAMA

Pora tuoktuvių datą ir valandą kruopščiai slėpė nuo žiniasklaidos, tad šventėje dalyvavo tik patys artimiausi giminės ir bičiuliai. „Atvirai pasakius, norėjome išvengti tuštybės – klausinėjimų, kiek išleidome vestuvėms ir kur pirkta suknelė. Ir mums pavyko, šventė buvo tokia, kokios ir norėjome – jauki ir linksma“, – jau šį, pirmadienio, vakarą 20.00 val. TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams pasakos L. Kernagis. Dar dabar, prabėgus keletui mėnesių po tuoktuvių, pora, o ypač jų penkiametė dukrelė Šarlotė, mėgsta įsijungti filmuotą šventės medžiagą ir vėl prisiminti gražiausias akimirkas, o iš kai kurių net juoktis iki ašarų.

REKLAMA
REKLAMA

Po ketverių Seime praleistų metų šios vestuvės Ligitui ir Neringai buvo tarsi naujo gyvenimo pradžia, praeityje palikus nuolatinius žiniasklaidos puldinėjimus, nesantuokinių vaikų skaičiavimus ir lindimą į asmeninį gyvenimą, į namus. Tiesa, dabar greitai paaiškėjo, kad tyla tėra prieš audrą. Po vestuvių prabėgus vos savaitei, Lietuvą sudrebino skandalas – viena paslaptinga moteris apkaltino L. Kernagį, neva šis su ja buvo užmezgęs romaną ir apgavo, nepranešė net apie vedybas. Kai visi aptarinėjo šiuos kaltinimus, pats Ligitas atsitvėrė tylos siena. Jau šį vakarą laidoje „Gyvenimas yra gražus“ buvęs Seimo narys atskleis kam šis skandalas buvo naudingas ir kas Ligitą siejo su paslaptingąja moterimi. „Tos moters namuose pamačiau prikabinėta daugybę mano nuotraukų. Kartą ji man atsiuntė žinutę: „Būk geras, paleisk mane, išeik iš mano sapnų.“ Argi tai normalu? Aš jos daugybę kartų prašiau palikt mane ramybėj!“ L. Kernagis įsitikinęs, kad Aldona prisistatanti moteris jį apliejo purvais turėdama labai aiškų tikslą – pakenkti jo, kaip politiko, reputacijai.

Šį vakarą 20.00 val. per TV3 – išskirtiniai slaptų L. Kernagio vestuvių kadrai ir neištikimybės skandalo anatomija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų