REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karalienė Elizabeth II ieško žmogaus, galinčio prižiūrėti jos laikrodžių kolekciją

Siūloma 31 tūkst. svarų sterlingų alga per metus

Bakingamo rūmai intensyviai ieško žmogaus, kuris galėtų prižiūrėti įspūdingą karalienės Elizabeth II laikrodžių kolekciją, praneša mirror.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Už tokį darbą yra siūloma 31 tūkst. svarų alga per metus.

Karališkojoje laikrodžių kolekcijoje yra apie 1000 laikrodžių, kuriuos reikėtų prižiūrėti. Pati svarbiausia užduotis – tikrinti, ar jie rodo tikslų laiką, ir kiekvienais metais juos persukti, kai yra pereinama į vasaros ir žiemos laiką. Taip pat pasamdytas asmuo bus atsakingas už laikrodžių restauravimą ir priežiūrą.

REKLAMA

Atrinktas kandidatas apsigyvens Bakingamo rūmuose ir turės rūpintis visais karališkais laikrodžiais, todėl laikrodžių specialistui teks keliauti ir po kitas Anglijos karališkąsias rezidencijas.

Skelbimas dėl darbuotojo paieškos yra publikuojamas oficialiame karalienės tinklalapyje. Kandidatui keliami tokie reikalavimai: patirtis dirbant su rankiniais ir automatiniais prietaisais, gebėjimas išardyti ir valyti mechanizmus, padaryti naujas laikrodžių dalis. Taip pat žmogus, norintis gauti šį darbą, turi pasižymėti gebėjimu dirbti pagal griežtus terminus.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų