REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas žmogus iš Apltono (JAV) miestelio, protestuodamas prieš įstatymą, leidžiantį nešiotis ginklus, atsinešė gyvą vištą, praneša wbay.com.

REKLAMA
REKLAMA

Miesto taisyklės draudžia turėti vištų, tačiau nešiotis ginklą leidžia. Toks protestas kilo, kai prieš dvi savaites viename miesto rajonų du žmonės buvo pastebėti su pusiau automatiniais ginklais.

REKLAMA

Markas Scheffleris į miesto turgų atsinešė gyvą vištą ir teigė, kad taip protestuoja prieš įstatymą, leidžiantį atvirai nešiojantis ginklą, tačiau draudžiantį laikyti vištas.

„Mes žinome, kad nešdamiesi vištą pažeidžiame teisę. Taip pat žinome, jog mieste leidžiama nešiotis ginklą. Aš su bendraminčiais siekiu sukurti diskusiją dėl tokios neįprastos situacijos“, – teigė protestuotojas.

Toks žmogaus protestas sulaukė prieštaringos reakcijos.

„Aš manau, kad nešiotis už diržo užkištą ginklą yra kvaila, tačiau dar kvailiau priešintis tokiam veiksmui pasitelkus gyvą vištą“, – teigė vienas įvykio liudininkas.

M. Schefflerio policija paprašė pasišalinti iš turgaus su gyva višta. Iš pradžių šiam įsakymui jis prieštaravo, tačiau vėliau pasišalino.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų