REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vidaus reikalų ministras Dailis Barakauskas LRT televizijos naujienų tarnybai tvirtino, kad iš postų turėtų pasitraukti Bendrojo pagalbos centro (BPC), administruojančio skambučiu pagalbos telefonu 112, vadovai.

Pasak ministro, jie yra atsakingi, kad sistema, leidžianti nustatyti skambinančiojo buvimo vietą, net jei telefone nėra SIM kortelės, turėtų veikti.

„Jei jie nesugeba susitvarkyti, jie turi pasitraukti. Pirmadienio rytą aš įvardinsiu pavardę.[Ar kalti vadovai?] Aš galiu pasakyti – už sistemos funkcionavimą atsakingi vadovai“, – komentavo vidaus reikalų ministras D. Barakauskas.

Ministro teigimu, „asmenys, kurie atsakingi už 200 mln. eurų įsisavinimą, yra atsakingi ir už tai, kad būtų pasiektas rezultatas“. „Su šitom institucijom – 112, su „Bite“, „Omniteliu“ ir „Tele2“ buvo per daug sugaišta laiko. Vietoj to, kad būtų užtikrinta ši funkcija ir tokių dalykų nebūtų, buvo neįvykdyta“, - LRT televizijos naujienų tarnybai komentavo D. Barakauskas. Primename, kad šeštadienio rytą Panevėžio rajone, Keravos kaime, miške, rastas sudegintas automobilis „VW Passat“. Jo bagažinėje rastas merginos lavonas.

Kaip praneša LRT televizijos naujienų tarnyba, jau sulaikyti du įtariamieji, abu teisti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų