REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalifornijoje vienos dešimtmetės tėvai ilgiau nei penkias valandas nepranešė, kad ji buvo pašauta, nes jos kraujavimą palaikė mėnesinėmis, penktadienį pranešė policija.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį apie 2 val. vietos (12 val. Lietuvos) laiku mergaitė miegojo savo namuose Heivardo mieste, kai atsitiktinė kulka, paleista iš pro šalį važiuojančio automobilio, pataikė jai į sėdmenis, sakė policijos seržantas Markas Ormsby (Markas Ormsbis).

REKLAMA

Kai mergaitė pabudo nuo skausmo, jos tėvai pagalvojo, jog dukros kelnaitės susikruvino dėl prasidėjusių mėnesinių, nurodė policija. Nuvedę ją į vonios kambarį, sutuoktiniai taip pat nepastebėjo jokių žymių, kad mergaitė būtų sužeista.

Pasak M.Ormsby, tik tuomet, kai mergaitė atsikėlė eiti į mokyklą ir tebejautė skausmą, jos tėvai apžiūrėjo lovą ir pastebėjo kulkos paliktas skyles.

Mergaitės gydytojas sakė tyrėjams, kad šautinės žaizdos anga buvo maža ir lengvai galėjo likti nepastebėta, jeigu tėvai manė, jog kraujavimą sukėlė menstruacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį mergaitė tebebuvo gydoma ligoninėje, tačiau jos būklė stabili, nurodė policijos leitenantas Markas Stuartas (Markas Stiuartas).

Policija nenustatė jokių minėto šaudymo motyvų, ir jokie asmenys nebuvo sulaikyti dėl šio incidento.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų