REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

WDSF WORLD OPEN Standard varžybose (dalyvavo 119 porų) Kauno klubo „Kaspinas“ šokėjai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukaiskaitė iškovojo III vietą (treneriai - Giedrius Januškevičius ir Daiva Dackevičienė). Pirmi buvo danai - Emanuel Valeri ir Tania Kehlet, antri Italai - Francesco Galuppo ir Debora Pacini WDSF YOUTH OPEN Standard varžybose (dalyvavo 68 poros) Gargždų „Rolina“ ir Kauno „Sūkurio“ klubų šokėjai Vilius Jakas – Gabrielė Siriūnaitė tapo varžybų nugalėtojais. Čia trečią vietą laimėjo Kauno „Santakos“ klubo ir Editos Daniūtės studijos šokėjai - Tomas Fainšil ir Patricija Belousova.

REKLAMA
REKLAMA

WDSF JUNIOR OPEN Standard varžybose (dalyvavo 50 porų) Kauno klubo „Sūkurys“ šokėjų pora Karol Michal Tomecki ir Austėja Bliujūyė iškovojo pirmąją vietą.

REKLAMA

WDSF PL pasaulio LA taurės varžybos.

Rygoje vyko WDSF profesionalų lygos pasaulio LA taurės varžybos, kuriose naujai sustojusi ir debiutavusi Lietuvos šokėjų pora, Kauno klubo „Sūkurys“ sportininkai Valerijus Osadčenko ir Sandra Kniazevičiūtė pateko į pusfinalį ir užėmė devintąją vietą. Nugalėtojais tapo šokėjai iš Danijos - Martino Zanibellatoir- Michelle Abildtrup, antri austrai - Zufar Zaripov ir Anna Ludwig-Tchemodourova, treti Italai -Daniele Sargenti ir Uliana Fomenko.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų