REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjerinė BTV pokalbių laida „Yra kaip yra“ jau šį antradienio vakarą 20.30 val. bus aplaistyta ašaromis.

Premjerinė BTV pokalbių laida „Yra kaip yra“ jau šį antradienio vakarą 20.30 val. bus aplaistyta ašaromis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Temos centre - skaudžią netektį patyręs biržietis Virginijus Čepulis, į kurio sutuoktinę, kaip įtariama, automobiliu trenkėsi biržietis Alvaras Jonikas ir ją mirtinai sužalojo. Teigiama, jog po avarijos A. Jonikas iš įvykio vietos pabėgo. Paaiškėjus, jog minėtasis asmuo – Biržuose gerai žinomas, už įvairius KET pažeidimus baustas kelių gaidelis. Virginijus Čepulis neabejojo – šis asmuo atsakys už savo poelgį. Tačiau, daugelio nuostabai, A. Jonikas sulaikytas buvo ne ilgai. Sužinojęs, jog avarijos kaltininkas išeina į laisvę, žmoną palaidojęs V. Čepulis neteko amo. Ėmė aiškėti įdomios detalės: A. Jonikas – buvusių policijos pareigūnų sūnus.

REKLAMA

Laidos „Yra kaip yra“ žurnalistas Paulius Kaupelis nuvyko į Biržus. Kol filmavimo grupė važinėjo iš vienos vietos į kitą ir kalbino su įvykiu susijusius liudininkus, kurie kaip susitarę tvirtino, jog Biržuose „viskas galima“ ir „viskas nuperkama“ – juos sekiojo tamsios spalvos automobilis. Jau kitą dieną, laidos rengėjai sulaukė skambučio iš V. Čepulio. Vyras, kuris prieš tai nedvejodamas sutiko dalyvauti pokalbių laidoje, atsiprašė, ir pasakė, jog į filmavimą neatvyks. Sprendimą biržietis pakeitė likus dienai iki laidos filmavimo. Jo liudijimas sukrėtė visus į laidos “Yra kaip yra“ filmavimą atvykusius svečius.

REKLAMA
REKLAMA

Biržuose įvykusi nelaimė – tik vienas pavyzdžių, kuris parodo, jog Lietuvos gatvėse – nesaugu. Kaip apsisaugoti? Ką daryti, kai matai link tavęs, milžinišku greičiu atskriejantį automobilį? „Yra kaip yra“ studijoje – ne tik V. Čepulio pasakojimas apie skaudžią patirtį bei įvykius sekusius po jos. Studijoje – žmogų nutrenkęs automobilis. Apie fizikos dėsnius, veikiančius automobilio ir žmogaus susidūrimo metu, kalbės inžinierius dr. Virgilijus Sadauskas.

Tema apie kelių gaideliais vadinamus vairuotojus buvo itin emocionali ir neseniai brolio netekusiai laidos ekspertei Gintarei Gurevičiūtei. Kuomet inžinierius Virgilijus Sadauskas prabilo apie detales, apie tai kas vyksta, kuomet automobilis trenkiasi į žmogų, Gintarė nesuvaldė emocijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Užsisegti saugos diržus pakanka penkių sekundžių. Darykite tai ne dėl savęs, o dėl savo artimųjų, kuriems jūs esate brangesnis už gyvenimą,“ – kalbėjo Gintarė. Žinoma moteris pridūrė ir tai, kad jos avarijoje žuvęs brolis Kęstutis šiandien tikriausiai būtų gyvas, jei automobilyje būtų sėdėjęs prisisegęs saugos diržus... Laidos ekspertės skruostais byrėjo ašaros. Laida buvo ypač jausminga - ašaromis paplūdo ir Virginijus Čepulis, kurio 13 metų dukrą našlaite paliko kelių gaidelis.

Naujos pokalbių laidos „Yra kaip yra“ startas - jau šį antradienio vakarą 20.30 val. per BTV.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų