REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Telefonų gamintoja „Nokia“ šiandien pranešė pristačiusi du itin mažos kainos telefonus su fotokamera – modelius „Nokia 108“ ir „Nokia 108 Dual SIM“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, su šiais telefonais vartotojai galės fotografuoti, filmuoti ir dalintis savo įspūdžiais su draugais „Bluetooth“ ryšiu greitai ir patogiai – pasinaudodami „Nokia Slam“ technologija. Planuojama, kad Lietuvoje „Nokia 108“ kaina su mokesčiais sieks vos apie 100 litų, sakoma „Nokia“ pranešime.

REKLAMA

„Šie modeliai skirti vartotojams, kuriems kaina yra svarbus veiksnys renkantis telefoną, tačiau nori gauti daugiau nei vien skambinimo ir SMS žinučių funkcijas. Naujieji modeliai bus patrauklūs ketinantiems įsigyti savo pirmąjį telefoną su kamera arba norintiems turėti patikimą atsarginį telefoną“, – sako už „Nokia“ telefonų pardavimus Lietuvoje atsakingas Vytenis Koryzna.

Skelbiama, kad „Nokia 108“ telefono vidinę atmintį vartotojai galės išplėsti iki 32 gigabaitų (GB) „microSD“ kortele. Tiek pakanka, kad vartotojai galėtų ne tik savęs neribodami fotografuoti ir filmuoti telefone įmontuota VGA kamera, bet ir klausyti mėgiamos muzikos telefone integruotais MP3 grotuvu ir FM radiju.

REKLAMA
REKLAMA

Klausyti muzikos, fotografuoti, žaisti „Snake“ ir naudotis telefonu kaip žibintuvėliu vartotojai galės itin ilgai: gamintojas šiame modelyje įdiegė galingą bateriją. Telefonas neišsikraudamas veiks mėnesį – 31 dieną – budėjimo režimu. „Nokia 108 Dual SIM“ modelis budėjimo režimu veiks iki 25 dienų, sakoma pranešime.

Naujasis modelis perėmė aukštesnio lygio „Nokia“ telefonų dizainą ir spalvas. „Nokia 108“ kampai švelniai užapvalinti, o telefoną bus galima įsigyti raudonos, baltos, juodos, geltonos ir žydros spalvų. Spalvotus galinius dangtelius vartotojai galės keisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvi SIM korteles naudojantis „Dual SIM“ modelis leis pasirinkti, kurią SIM kortelę naudoti skambinant arba siunčiant tekstinį pranešimą. Taip jo savininkai galės lengviau valdyti išlaidas mobiliajam ryšiui ir išnaudoti kelių operatorių tinklų privalumus kelyje.

Lietuvoje „Nokia 108“ pasirodys ketvirtąjį šių metų ketvirtį, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų