REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Geriausia, jei liktumėte namie. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, nesivelkite į intrigas.

Avinas Geriausia, jei liktumėte namie. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, nesivelkite į intrigas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jausitės prislėgti, nors suvoksite, kad viskas gerai. Galite be paliovos nervintis, ypač dėl pinigų, santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Nesiimkite jokių priemonių „padėčiai pataisyti”, antraip tikrai ją sugadinsite.

REKLAMA

Dvyniai Venkite konfliktų su viršesniais už save, pasiruoškite priekaištams ar net nuobaudoms – atsiskleis jūsų silpnosios vietos, klaidos. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Vėžys Negeras laikas susitarimams, deryboms, ginčams. Nelaukite iš aplinkinių adekvačios reakcijos ir supratimo. Beje, kas jums svarbu ir reikalinga, kitam šiandien gali būti nesuprantamas dalykas.

Liūtas Mažiausiai sėkmės teks jums. Diena sunki, todėl būsite linkę be priežasties nusiminti, ką jau kalbėti, jei tam bus pagrindo. Nepalanku skolinti pinigus. Negeras laikas įsimylėti, aiškintis meilės santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite, o svarbius pokalbius ir keliones atidėkite. Analizuokite nueitą kelią – galite suvokti itin svarbią (nors ir nemalonią) tiesą.

Svarstyklės Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų.

Skorpionas Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų įtakai, turėkite savo nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Sunkokas laikas, kai galima greit nusivilti, nuliūsti arba apsigauti. Šiandien neverta niekur skubėti, užsigriebti didelių ir atsakingų darbų. Netvarkykite ir svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras.

Ožiaragis Esate prislėgti atsakomybės, įsipareigojimų naštos, tačiau vargu ar pavyks rasti išeitį. Kreipkitės į draugus, jie pagelbės.

Vandenis Iš jūsų gali pareikalauti grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą. Nepatartina spręsti problemų, susijusių su pelnu ar nesklandžiais meilės santykiais.

Žuvys Mažiau žadėkite ir iš kitų nieko neprašykite. Neužmegzkite naujų pažinčių. Nesugalvokite barti mylimo žmogaus, aiškintis santykių – nukentėsite, meilės bus dar mažiau.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų