REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingomis skyrybomis su šokėja Tina išgarsėjęs Mino turi visą būrį jį palaikančių moterų! Šį vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ viena iš jų drąsiai kreipsis į Tiną ir paragins sąžiningai pasidalyti turtus. Šakiuose gyvenanti Vilma Kaukarienė gerai žino, kokios skausmingos gali būti skyrybos. Ji pati neseniai išsiskyrė su sutuoktiniu. Moteris neslėpė: viena iš skyrybų priežasčių – begalinė jos meilė Mino.

REKLAMA
REKLAMA

Vilma dievina Mino kūrybą, lankosi jo koncertuose, Mino dainos skamba Vilmos telefone, o laisvalaikiu Vilma piešia... Mino. Šį vakarą laidoje „KK2 penktadienis“ Mino gerbėja pristatys savo pieštą Lietuvos garsenybių paveikslų kolekciją. Buvusios Šakių rajono ligoninės laborantės piešiniuose – mylimiausi vyrai: R. Cicinas, V. Uspaskichas, Stano ir daugybė kitų. Tačiau daugiausia vietos, be abejonės, skirta Mino.

REKLAMA

Vilma neslėps – Mino ji puoselėja ypatingus jausmus. Žinodama, kad su juo susitiks „KK2 penktadienyje“, moteris parašė ilgą eilėraštį, kurį perskaitė LNK studijoje. Dainininkui ji atvežė ir daugiau dovanų. Išvydęs muilą, Mino sutriko. „Čia turbūt tam, kad būčiau švarus....“, – pakomentavo jis. Tačiau ką jis atsakys į svarbiausią Vilmos klausimą apie savo sužadėtinę? Ar Mino iš tiesų ruošiasi vestuvėms? Ar Vilma turi šansų užkariauti Mino širdį? Ir kodėl dainininkas vieną vakarą savo gerbėjai atsiuntė intriguojančią žinutę?

„KK2 penktadienis“ - jau šį vakarą 19.30 tik per LNK.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų