REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar galite patikėti, kad žavioji naujosios BTV laidos „Yra kaip yra“ ekspertė Gintarė Gurevičiūtė, išvykusi atostogauti į užsienį, dažniausia nesirenka prabangių apartamentų, maitinimo „viskas įskaičiuota“ ir kitų tingiam poilsiui būdingų paslaugų? Žinoma, būna ir taip, kad pernelyg pavargusi, ji išskrenda kokiai savaitei į šiltus kraštus, kur niekur neskubėdama ramiai guli prie baseino ir mėgaujasi saulės voniomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai daug žmonių, skaitančių knygas, sako, kad gulėti prie baseino yra ne lygis“, - „Sekmadienio ryto“ laidoje Gintarės paklaus Asta Stašaitytė - Masalskienė. „Kodėl? Žinokit, man tokių dalykų kaip ne lygis nėra“- nusišypsos Gintarė, kuri gyvenime elgiasi taip, kaip sako širdis.

REKLAMA

Jei širdis pradeda jausti pažintinių kelionių alkį, tuomet Gintarė dedasi kuprinę ant pečių – ir pirmyn! „Pats didžiausias malonumas gyventi svečių namuose, nes tai yra tiesiausias kelias į kultūros pažinimą. Kiekvieną kartą atvažiuodama į naują šalį, stengiuosi įsilieti į tą bendruomenę, kurioje esu“, - pasakoja Gintarė, kuri, pasirodo, apskritai neišlaidauja prabangos prekėms.

Nors televizijos eteryje ji atrodo kaip tikra deivė, Gintarė tikina, kad ją tokią pažįsta tik televizijos žiūrovai. „Kasdien esu paprasta mergina, ko gero net ir gatvėj nepažįsta dauguma. Neturiu prabangių batelių, neturiu prabangios rankinės, prabangios suknelės ar kitų prabangių dalykų“, - sako kone visą uždarbį kelionėms ir sportui skirianti Gintarė.

Gyvenimo filosofija pagal Gintarę Gurevičiūtę - jau šį sekmadienį, 10 val. ryto BTV laidoje „Sekmadienio rytas“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų