REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svetainė „BGR.com“ paskelbė gamybai ruošiamo naujo „Amazon“ planšetinio kompiuterio „Kindle Fire HD 2“ nuotraukas ir glaustą informaciją apie jo technines savybes.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad naujos kartos „Kindle Fire HD 2“ bus dviejų variantų. Pirmasis modelis turės 7 colių įstrižainės 1920 x 1200 taškų raiškos ekraną ir 4 branduolių „Qualcomm Snapdragon 800“ procesorių. Antrasis naudos 8,9 colių 2560 x 1600 taškų raiškos ekraną.

REKLAMA

Šaltinių teigimu, abu „Kindle Fire HD 2“ modeliai yra vienodo dizaino, abiejuose bus įdiegta „Android 4.2.2 Jelly Bean“ operacinė sistema, priklausomai nuo modifikacijos abu turės po 16, 32 arba 64 GB kaupiklius.

Planšetė su 7 colių ekranu turės tik priekinę, vaizdo skambučiams skirtą vaizdo kamerą, o didesnioji, kiek žinoma, naudos 8 MP raiškos pagrindinę vaizdo kamerą. Taip pat skelbiama, kad „Kindle Fire HD 2“ planšetėse bus po 2 GB darbinės atminties, „Wi-Fi“ ir, pasirinktinai, LTE mobiliojo ryšio moduliai.

REKLAMA
REKLAMA

Lyginant su dabartiniu „Kindle Fire HD“ modeliu naujosios planšetės dizainas mažai pasikeitė, tik nugarinė korpuso dalis tapo ne tokia apvali. Šiek tiek pasikeitė mygtukai, stereogarsiakalbiai perkelti į viršutinę korpuso dalį.

Tai, kad į internetą pateko „Kindle Fire HD 2“ nuotraukos ir informacija apie pagrindines technines savybes, gali būti ženklas, kad artėja šių planšečių anonsas. Iki šiol bendrovės „Amazon“ atstovai jokios informacijos apie naujos kartos „Kindle Fire HD“ neteikė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų