REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš šio vakaro Europos čempionato E grupės dvikovą su Lietuvos rinktine prancūzų nacionalinės ekipos žvaigždė Tony Parkeris kalbėjo, kad jiems tai bus geras išbandymas. „Bus įdomu pažiūrėti, ko esame verti baudos aikštelėje ir kovodami dėl atšokusių kamuolių. Lietuviai čia labai stiprūs“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

T. Parkeris – neabejotinai didžiausia Europos čempionato Slovėnijoje žvaigždė – nepakeičiamas Prancūzijos rinktinės lyderis. Per 5 rungtynes jis vidutiniškai pelnė 18,8 taško ir atliko 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA

„Ką galvoju apie E grupę? Bus labai nenuspėjamos rungtynės. Kol kas daug siurprizų, daug gerų komandų, todėl visko gali nutikti“, – trečiadienį po rytinės treniruotės „Stožice“ arenoje Liublianoje kalbėjo NBA komandoje „San Antonio Spurs“ rungtyniaujantis įžaidėjas.

– Koks prancūzų tikslas šiame etape?

– Geriname žaidimą per kiekvienas rungtynes. Mūsų puolimas mus tenkinta, tačiau gynyba turėtų būti geresnė. Ypač dabar, kai teks susidurti su itin geromis komandomis Lietuva, Serbija, Latvija. Gynybos požiūriu turi būti pasirengęs.

REKLAMA
REKLAMA

– Kokia svarbiausia dvikova prancūzų laukia šioje grupėje?

– Pamatysime. Ne tik Serbijos, bet ir Lietuvos komanda labai stipri visos pozicijose, ypač priekinėje linijoje. Planuojame vienas rungtynes į priekį. Patikėkite, gerbiame visus varžovus. Jau šįvakar bus sunku.

– Kas bus lemiamas faktorius šios dienos rungtynėse?

– Žaidimas baudos aikštelėje, kova dėl atšokusių kamuolių. Mūsų rinktinė turi geriau kovoti dėl kamuolių ir dvikova su Lietuva bus labai geras testas.

Prancūzijos rinktinės stategas treneris Vincent‘as Collet tvirtino, kad pavojingiausiu žaidėju Lietuvos rinktinėje laiko Liną Kleizą: „Jonas Valančiūnas nepelno daug taškų, bet labai svarbus gynyboje ir atkovojant kamuolius. Sunku išskirti vieną žaidėją. Kai rungtynės svarbios, kartais reikia vieno lyderio, o kartais geriau komandinis krepšinis. Priklauso nuo situacijos. Galbūt taip ir žaidžia lietuviai.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Misija: apsunkinti gyvenimą T. Parkeriui ir smogiamajai prancūzų linijai - gynėjams

Rungtynes nuo 22 val. kviečiame gyvai sekti ir komentuoti portale Balsas.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų