REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Austrijos kanalas “ORF” patvirtino, kad Austrijai “Eurovizijoje” atstovaus Tomas Neuwirthas, geriausiai žinomas Conchita Wurst sceniniu slapyvardžiu, informuoja eurovision.tv.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas konkurso atrankiniuose turuose dalyvavo ir 2012 metais, bet tuomet jam sėkmė nesišypsojo. Kol kas T. Neuwirthas dar nežino, kokią dainą atliks konkurse.

REKLAMA

T. Neuwirthas visuomet svajoje apie šou verslą. Jo kelias į šlovę prasidėjo 2006 metais, kuomet jis sudalyvavo „Starmania“ talentų šou. 2007 metais jis prisijungė prie vaikinų grupės "jetzt anders!", kuri gyvavo vos daugiau nei metus.

Pirma kartą kaip Conchita Wurst – ilgaplaukė, suknele pasipuošusi ledi su barzda – T. Neuwirthas pasirode 2011 metais vykusiame talentų konkurse "Die große Chance". Pastaruoju metu atlikėjas taip pat dalyvavo “ORF” laidoje “The hardest jobs of Austria" (Sunkiausi darbai Austrijoje), kurios metu dirbo žuvų fabrike, ir realybės šou „Wild Girls“ (Laukinės merginos), kai su grupe merginų jis turėjo išgyventi Namibijos dykumoje kartu su vietinėmis gentimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų