REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV vis daugiau žmonių perka požeminius bunkerius

Žmonės baiminasi dėl teroristinių atakų, žemės drebėjimų ir pasaulio pabaigos

JAV vis didėjant baimei dėl teroro atakų, žemės drebėjimų ir pasaulio pabaigos, viena kompanija iš Kalifornijos siūlo požeminių bunkerių statybas. Bunkeriai yra persmelkti prabangos: juose stovi plačiaekraniai televizoriai, įrengta santechnikos sistema ir dviaukštės lovos. Tokių bunkerių kaina prasideda nuo 65 tūkstančių JAV dolerių, tačiau į kainą neįskaičiuota bunkeriui reikalingos duobės po žeme iškasimas, rašo telegraph.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

„Atlas Survival Shelters“ kompanijos pastatytuose bunkeriuose galima išbūti iki 90 dienų.

Kadangi tokie bunkeriai yra brangus pirkinys, dažniausiai juos įsigyja pasiturintys gyventojai, bijantys teroristų atakų ar įvairių gamtos kataklizmų.

REKLAMA

Kompanijos bunkeriai yra tokio ilgio kaip pusė krepšinio aikštelės ir 3 metrų pločio. Kiekviename bunkeryje yra miegamasis, valgomasis ir sofa, prieš kurią stovi beveik 120 centimetrų įstrižainės plačiaekranis televizorius.

Kaip teigia kompanijos įkūrėjas Ronas Hubbardas, prieš pat 2012 gruodžio 21 dieną, kai, pasak majų kalendoriaus, turėjo įvykti pasaulio pabaiga, bunkerių pardavimas itin išaugo. Šiemet bunkerių pardavimo suaktyvėjimas buvo jaučiamas prieš perseidų meteorų lietų.

Apačioje esančiame vaizdo įraše galite pamatyti, kaip bunkeris atrodo iš vidaus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų