REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie tai, kad nedidelių miestų jaunimas vis dar gyvena pagal savotiškus standartus ir vietiniai „pacanai“ turi savo „paniatkes“. Štai vienas iš pavyzdžių.

REKLAMA
REKLAMA

Mažeikiuose fotografas Mindaugas Dulinksas užfiksavo autoįvykį ir viešoje vietoje įamžintą vaizdą patalpino savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Tiesa, autoįvykio nuotrauką pats autorius gana ironiškai pakomentavo „Et, o ir numeris gražus ir tekynei tokie neprasti, o ėmė ir pasitaikė kažkokia audinė. Ne fasonas stuktelti į grabą. Robotukai liūdi. Modeliuką reikės rimontoti.“

REKLAMA

Toks fotografo poelgis ne tik sukėlė aršias diskusijas interneto platybėse, bet ir išprovokavo visą laviną grasinimų atviru tekstu (komentarų kalba netaisyta).

„Ar tu tikrai toks atsilupęs esi Dulinslai, ar papidomus kursus baigei? Nes aš niekaip nesuprantu taves kaip zmogaus! Gal tu vežiu sergi, žinai mirties datą ir tau jau dzin ant visko, nes negi tau nedaeina į kokį sūdą įklimpai? Man jau principo reikalas ir aš tikrai taip visko nepaliksiu, kad ir po ilgo laiko, bet visa tai atsisuka prieš tave patį. Atsakau Dulinskai!!!!“, – rašo fotografui vienas iš komentatorių, bet kitas komentaras savo žodingumu neprilygsta dar pusiau draugiškam ano bičiulio pagrūmojimui: „Kas yra gaiduk, myžtelėjai į giedras??? Nori ar ne – susitiksim, o tada ir pasibuciuosim ir susikibę rankytėm pasivaikščiosim, ar tai ETG ,ar prie Santarvės, užsidėk iškarto pampersus, nes nebus kada tau lakstyti į tuliką, nes kad apsišiksi tai pažadu!“

Nors socialiniame tinkle pats fotografas aktyviai dalyvauja diskusijose su agresyviai nusiteikusiais komentatoriais, akivaizdu, kad vienas lauke ne karys, belieka viltis, kad pasiūlymai, kurių sulaukė fotografas ir liks tik virtualioje erdvėje išsakyti nepamatuoti žodžiai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų