REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors žiniasklaidos dėmesį labiau patraukė „IFA 2013“ parodoje pristatytas „Samsung“ išmanusis telefonas „Galaxy Gear“, bendrovė „Qualcomm“ tuo pat metu pademonstravo savo „Android“ laikrodį „Toq“.

REKLAMA
REKLAMA

Jis skirtas patogesniam darbui su „Android“ išmaniaisiais įrenginiais, o didžiausias jo privalumas, kiek galima spręsti iš pateiktos informacijos, yra spalvinis sensorinis IMOD (Interferometric modulator display) technologijos ekranas, kur kas ryškiau perteikiantis vaizdą tiesioginėje saulės šviesoje ir mažinantis energijos vartojimą.

REKLAMA

Tai gali būti rimtas pranašumas prieš „Galaxy Gear“, kurio bateriją, kaip skelbiama, reikės krauti kievieną dieną. Pasak „Qualcomm“ atstovų, „Toq“ galės be įkrovimo veikti nuo 3 iki 5 dienų.

Iš „Google Play Store“ parsisiuntus ir įsidiegus „Toq“ aplikaciją šis išmanusis laikrodis galės sinchronizuotis su „Android 4.0.3“ ir naujesnes OS versijas naudojančiais telefonais. Laikrodžio ekrane bus pateikiama informacija apie skambučius, SMS, priminimus, jis taip pat galės veikti kaip muzikos grotuvas. „Toq“ bateriją bus galima įkrauti magnetinės indukcijos būdu.

Skelbiama, kad „Toq“ laikrodis rinkoje pasirodys šių metų pabaigoje, bus siūlomi du – juodos ir baltos spalvos – jo modeliai. Naujovė kainuos apie 300 JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų