REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bulgarijos laipiojimo uolomis vunderkindu vadinamas Dimitaras Rusevas sugebėjo įveikti 8 a sudėtingumo kategorija vertinamą maršrutą. Jis tapo jauniausiu bulgaru, įveikusiu tokį maršrutą. Draugų vadinamam Mitaka tėra tik devyneri metai.

REKLAMA
REKLAMA

Bulgarijos laipiojimo uolomis talentu ir net vunderkindu vadinamam Dimitarui tereikėjo šešių dienų, kad įsigilintų į trenerio patarimus bei pademonstruotus judesius, kaip įveikti šį maršrutą.

REKLAMA

2012 metais Ivailo Radkovo perliptas Central Park Rilsko vienuolyno teritorijoje turi 8 а sudėtingumo kategoriją. Devynmetis berniukas jį įveikė be jokios klaidos ir iš pirmo karto. Jis tapo jauniausiu bulgaru, įveikusiu 8 a sudėtingumo kategorija vertinamą maršrutą.

Pastaraisiais metais pasaulyje daugėja vis daugiau vaikų, kurie sugeba įveikti itin sudėtingus maršrutus. Tiesa, kai kurios istorijos baigiasi tragiškai. Ekstremalas.lt rašė apie Italijos vunderkindą Tito Traversa.

Prancūzijos Grenoblio miesto ligoninėje Italijos laipiojimo uolomis talentas ir viltis – dvylikametis Tito Traversa ne dėl savo kaltės mirė šių metų liepos mėnesį patyręs galvos traumą, kai nukrito, lipdamas uolomis.

Vaizdo siužetą galite pamatyti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų