REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Amazon“ pristatė naują elektroninių knygų skaityklės „Kindle Paperwhite“ modelį, kurį bus galima įsigyti nuo rugsėjo 30 dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Šis modelis pakeis dabartinę penktos kartos „Kindle“ skaityklę „Kindle Paperwhite“, sakoma pranešime. Skelbiama, kad to paties 6 colių įstrižainės dydžio sensorinis skaityklės ekranas naujausiame modelyje dar geriau perteiks kontrastingumą ir pilkos spalvos atspalvius (ekrane rodoma 16 atspalvių), be to, kur kas greičiau reaguos į prisilietimus. Pikselių tankis naujosios skaityklės ekrane išliko toks pat: 212 ppi.

REKLAMA

Pasak „Amazon“ atstovų, naujoji „Kindle Paperwhite“ yra kur kas lengvesnė už planšetinius kompiuterius (sveria 30 proc. mažiau, nei „iPad mini“), skaitant ryškioje saulės šviesoje beveik nematyti stiklo atspindžių, o autonominio darbo trukmė siekia kelias savaites.

Naujojoje „Kindle Paperwhite“ skaityklėje naudojamas naujos kartos ekrano apšvietimas mėgstantiems skaityti tamsoje ir spartesnis1 GHz procesorius (25 proc. greitesnis nei ankstesniajame modelyje). Skaityklės vidinio kaupiklio talpa išliko nepakitusi – 2 GB.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad naujas skaityklės modelis su „Wi-Fi“ ryšio funkcija yra 6 gramais lengvesnis už ankstesnįjį. Naudojant skaityklę po 30 minučių per dieną (su atjungtu „Wi-Fi“ ryšiu) jos baterijos pakanka 8 savaitėms. Naujoji „Kindle Paperwhite“ suderinama su skaitymo rekomendacijų paslauga „Goodreads“ ir tėvams skirta turinio kontrolės sistema „Kindle FreeTime Mode“.

„Amazon“ pranešė jau priimanti išankstinius „Kindle Paperwhite“ užsakymus: vartotojai gali rinktis modelius tik su „Wi-Fi“ ryšiu arba su „Wi-Fi“ ir 3G.

„Kindle Paperwhite“ modelis su privaloma reklamos rodymo funkcija JAV kainuos 119 dolerių, o be jos - 139 dol. „Kindle Paperwhite“ su „Wi-Fi“ ir 3G ryšio galimybėmis kainuos 189 JAV dolerius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų