REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau nuo rugsėjo 8 dienos TV3 savo žiūrovus sekmadienio rytus kviečia leisti kartu su Beata Nicholson. 10.00 val. čia gardžiausiais aromatais ir gražiausiais lietuviškais atradimais dalinsis „Beatos virtuvė“.

Jau nuo rugsėjo 8 dienos TV3 savo žiūrovus sekmadienio rytus kviečia leisti kartu su Beata Nicholson. 10.00 val. čia gardžiausiais aromatais ir gražiausiais lietuviškais atradimais dalinsis „Beatos virtuvė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujajame TV3 sezone „Mano TV3. Gera kartu!“ kulinarinė laida „Beatos virtuvė“ taps B. Nicholson vaizdo tinklaraščiu, kuris žiūrovus skatins džiaugtis gyvenimu, nesvarbu, ar stovime virtuvėje prie puodų, ar keliaujame į prabangų restoraną.

REKLAMA

Beata rinksis ją dominančias laidos temas, leisis jų vedama per visą Lietuvą ir, žinoma, gamins. „Beatos virtuvės“ vedėja gamins tai, ką mėgsta visa Lietuva, gamins iš to, ką galima rasti beveik kiekviename šaldytuve, tik pridės nemažą žiupsnį fantazijos ir drąsos.

„Kaip ir anksčiau, daugiausia dėmesio bus skirta maistui, juk laida apie kulinariją, o ne apie chorinį dainavimą, – juokauja Beata. − Kiekvienoje laidoje dalinsiuos bent keturiais naujais receptais, o kartais ir visais septyniais! Didžiausia šių metų naujiena ta, kad mano virtuve taps visa Lietuva. Tai reiškia, kad aš neapsiribosiu savo studijos sienomis, pasiėmusi mobiliąją virtuvėlę keliausiu po įvairias Lietuvos vietas, bendrausiu su šalies žmonėmis, ir visa tai mane ir žiūrovus įkvėps naujoms idėjoms, receptams ir net darbams. Negaliu apsakyti su kiek daug naujų įspūdžių grįžtu aš iš laidų filmavimų. Tikiuosi, kad ir mano žiūrovai žiūrėdami naujausias laidas pajus tą gerų emocijų bangą.“

REKLAMA
REKLAMA

Jau pirmoje laidoje, kuri TV3 eteryje – šį sekmadienį, rugsėjo 8-ąją, 10.00 val., Beata žiūrovus kvies kartu su ja atšvęsti gimtadienį ir naujo televizijos sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ pradžią. Žiūrovai galės stebėti, kaip Beata nuo pat ryto ruošiasi šiai šventei, kokius patiekalus gamina savo svečiams.

„Beatos virtuvės“ vedėja užsimena, kad antrąjį rugsėjo savaitgalį ji braidys po levandų laukus, augančius Lietuvoje, ir patars, kaip paturtinti meniu Prancūzijos pietinių regionų virtuvės receptais. B. Nicholson šį rudenį kvies keliauti ir į Biržų rajoną pas fantastiško grožio ir skonio daržoves ekologiškai auginančius ūkininkus bei kvies kartu su visa Dzūkija švęsti Grybų šventę ir prisigaminti skanumynų iš mūsų miškuose augančių grybų ir uogų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų