REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Informacinių ir ryšio technologijų bendrovė „Huawei“ skelbia nuo rugpjūčio pabaigos keliaujanti per Baltijos šalis ir rugsėjo 4-8 dienomis savo sprendimus, įrenginius ir prognozuojamas tendencijas pristatysianti lietuviams.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes negalime nuspėti, kas įvyks ateityje, tačiau šiuo metu mūsų prioritetas yra plačiajuosčio interneto (RAIN) plėtra. Siekiant patenkinti klientų poreikius, mobiliojo interneto greitis turi būti didesnis, duomenų perdavimas turi būti žaibiškas. Todėl „Huawei“ pradėjo 5G technologijų plėtrą, suteiksiančią galimybę naudotis dar spartesniu interneto ryšiu“, – teigia „Huawei“ vadovas Baltijos šalims George Zhangas.

REKLAMA

„„Huawei“ mokslinių tyrimų ir plėtros centras prognozuoja, kad 5G bevielis internetas platesnei auditorijai taps prieinamas per 5 metus. „Ši technologija leis padidinti mobiliojo interneto greitį 10G, tai yra 70 kartų greitesnis interneto ryšys nei šiandien“, priminė Aurimas Eidžiūnas, „Huawei“ pardavimų direktorius Baltijos šalyse. „Šias ir kitas tendencijas nagrinėsime su mobilioji ryšio operatoriais ir kitais partneriais renginių Vilniuje metu.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, „Huawei“ turi du pagrindinius prioritetus ryšių srityje: remiantis „debesų“ kompiuterijos teikiamomis galimybėmis pertvarkyti tinklo plėtrą ir sukurti naują IT sistemų architektūrą. „Huawei“ žengė didelį žingsnį kuriant „Debesų biurą“, kurį naudoja daugiau nei 50 tūkst. darbuotojų. Ši technologija padėjo sumažinti energijos suvartojimą 73 proc., o investicijų prireikė 30 proc. mažiau. „Huawei“ planuoja, kad ateityje visi 150 tūkst. kompanijos darbuotojų naudosis šia duomenų saugojimo sistema.

Rugsėjo 4-8 dienomis „Huawei“ prekybos centre „Akropolis“ Vilniuje siūlo galimybę susipažinti su naujausiais mobiliaisiais įrenginiais ir ryšio technologijomis. „Huawei“ saloje bus galima pamatyti ir išbandyti naujausius mobiliuosius įrenginius, įskaitant ploniausią pasaulyje telefoną „Ascend P6“, ir kitus išmaniuosius telefonus, planšetes, 4G modemus, taip pat interneto maršrutizatorius. Šis „Huawei“ mobiliųjų įrenginių ir technologijų pristatymas jau vyko Estijoje bei Latvijoje, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų