REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Olimpinė ir pasaulio čempionė Rūta Meilutytė trumpam grįžo į Lietuvą, kad galėtų pailsėti po varginančio sezono. Lietuvė šią vasarą iškovojo net 10 medalių, tarp jų – 6 aukso. Kaip pati plaukikė prisipažino, planetos pirmenybių auksas – svarbiausias, tačiau sunkų darbą atpirko ir pasiekti du pasaulio rekordai – 100 ir 50 metrų krūtine distancijose.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį plaukikė apsilankė gimtojo miesto Kauno savivaldybėje, kur jai buvo įteiktas apdovanojimas, o trečiadienį – pas šalies prezidentę Dalią Grybauskaitę.

REKLAMA

Lietuvos Respublikos Prezidentė D. Grybauskaitė, susitikusi su olimpine ir pasaulio čempione R. Meilutyte, padėkojo jai už Lietuvos garsinimą, įteikė simbolinę taurę ir padovanojo savo bičių medaus.

Apdovanojimų gausa, pasak šalies vadovės, liudija, kad R. Meilutytė šiuo metu yra nepralenkiama.

„Rūta tapo įkvepiančiu pavyzdžiu ne tik Lietuvos jaunimui, bet ir visiems mūsų šalies žmonėms. Kiekviena jos pergalė dar labiau sustiprina pasididžiavimo savo šalimi jausmą ir tikėjimą jos galimybėmis. Kai laimi Rūta – laimi visa Lietuva", – sakė valstybės vadovė.

Prezidentė pabrėžė, kad plaukikės ryžtas ir atkaklus darbas bei pagarba ir meilė Tėvynei – geriausias Lietuvos garsinimo visame pasaulyje įrodymas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų