REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietijoje klesti verslas, siūlantis klientams sukurti ir išsaugoti melagingą gyvenimo pusę, rašo „Der Spiegel“.

Patrickas Ulmeris kuria nebūtą žmonių gyvenimą. Vienas iš P. Ulmerio klientų panoro sukurti fiktyvų butą Kelno mieste. Bet kuriam kliento šeimos nariui užsukus į butą nekiltų abejonės, kas jame gyvena. Bute išdėlioti kliento rūbai ir asmeninės higienos priemonės. Šaldytuve galima rasti mėgstamo kliento maisto ir saldumynų. Tačiau tiesa ta, kad P. Ulmerio klientas šiame bute lankosi itin retai, nes gyvena dvigubą gyvenimą, kurį slepia nuo savo žmonos.

P. Ulmerio klientas žmonai tepasakė, kad darbas reikalauja didžiąją laiko dalį praleisti Kelne. Žmona neretai mėgsta aplankyti P. Ulmerio klientą, todėl teko išnuomoti fiktyvų butą ir nuolatos jį prižiūrėti. Retkarčiais P. Ulmeris užeina pas klientą į svečius žmonos vizito metu ir apsimeta jo bendradarbiu.

P. Ulmerio agentūra užsiima įvairaus pobūdžio fikcijų kūryba. Paslaugų spektras platus – nuo fiktyvios trumposios žinutės iki paslaugų paketo, leidžiančio apsaugoti dvigubą gyvenimą. Fiktyvios žinutės kaina – 9 eurai, fiktyvaus adreso ir pašto dėžutės mėnesio kaina – 59 eurai, kvietimas į renginį kainuoja nuo 69 iki 99 eurų. Vis dėlto platesnis paslaugų paketas gali kainuoti kur kas daugiau. Daugelis klientų už paslaugas sumoka metus į priekį ir nesiginčija gavę kelių tūkstančių eurų sąskaitą.

REKLAMA
REKLAMA

P. Ulmerio įsitikinimu, jo teikiamos palslaugos yra lygiai tokios pačios kaip ir kirpėjo ar taksi vairuotojo. Jo klientų ratą daugmaž vienodai sudaro vyrai ir moterys, daugelis jų gyvena konservatyvioje Austrijoje bei Pietų Vokietijoje. Matyt konservatyvi išorė reikalauja žymiai daugiau pastangų apsaugoti nepageidaujamas paslaptis.

REKLAMA

P. Ulmerio manymu, apsimetinėjimas kliento bendradarbiu yra itin efektingas. Tiesa ta, kad jo klientas gyvena ir dirba Šveicarijoje, o Kelnas tėra priedanga, leidžianti susikurti užtikrintą alibi prieš žmoną. Kliento žmona taip pat gyvena Šveicarijoje, tačiau klientas kitame Šveicarijos mieste turi antrą žmoną ir vaiką. Nė viena žmona nežino apie kitos egzistavimą, tad norėdamas aplankyti vieną arba kitą šeimą vyriškis sako važiuojantis dirbti į Kelną.

P. Ulmeris savo klientui sukūrė telefono numerį su Kelno vietovės telefono kodu. Klientas gali skambinti iš šio numerio bet kuriai savo žmonai, o šios gali pasiekti jį. Telefono skambutis internetu yra nukreipiamas į tikrąjį kliento mobilųjį telefoną. Kuomet viena iš žmonų užsimano aplankyti savo vyrą klientui tereikia keletą dienų apsigyventi fiktyviame bute. P. Ulmerio klientui nereikia niekuo rūpintis, nes tokiam susitikimui viskas būna paruošta iš anksto.

REKLAMA
REKLAMA

P. Ulmeris gali reikiamu metu atsiųsti fiktyvią žinutę, elektorninį laišką, pakvietimą į nebūtą renginį, suorganizuoti fiktyvią komandiruotę, ar paskambinti reikiamam žmogui ir sumeluoti tai, ko paprašo klientas.

 

Naujausia P. Ulmerio paslaugą – automobilio kilometražo duomenų pakeitimas. Anot jo, ši paslauga yra itin naudinga žmonėms, kurie žmonoms sako važiuojantys į darbą, tačiau iš teisų važiuoja kur kas toliau pas savo meilužes.

„Aš suteikiu žmonėms laisvę“, - sako P. Ulmeris.

Jaunasis verslininkas bedarbiui gali sukurti sėkmingo karjeristo įvaizdį. Pensininkui norėjusiam keliauti be žmonos, P. Ulmeris suorganizavo fiktyvią išvyką į IT seminarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

P. Ulmeris pasakoja, kad šiuo metu darbuojasi siekdamas išskirti vieną porą. Klientas – vedęs vyras, anksčiau turėjęs meilužę. Šiuo metu buvusi mergina draugauja su kliento bendradarbiu ir šis faktas pastarąjį nemaloniai dirgina.

Kliento nuomone, megina ieško tik trumpalaikės draugystės, tuo tarpu bendradabis pageidauja ilgalaikių santykių. P. Ulmerio užduotis - paskambinti merginai ir pakviesti į orgiją. Kliento įsitikinimu, šis pasiūlymas turėtų ją suvilioti ir sukompromituoti.

P. Ulmeris šią užduotį patikės vienam iš 43 laisvai samdomų specialistų su kuriais jis bendradarbiauja.

Užduotis atiteko aktoriui Florianui, kuris turės paskambinti merginai ir pakviesti ją grupiniam seksui. Iki praėjusių metų rudens Florianas dibro Nacionaliniame Miuncheno teatre. Netekęs darbo Florianas atsitiktinai „eBay“ portale rado P. Ulmerio agentūros skelbimą.

REKLAMA

Floriano profesinė patirtis leidžia įtikinimai suvaidinti reikiamus vaidmenis. Kartą jam teko lydėti homoseksualią merginą į bendrovės vakarėlį. Anot jo, tik patekęs tarp merginos bendradarbių, spinduliuojančių testosterono pertekliumi, jis pagaliau suprato, kodėl klientė stengiasi nuslėpti savo lytinę orentaciją.

Kita P. Ulmerio klientė palaiko santykius su dviem vyriškiais gyvenančiais skirtinguose miestuose. Kuomet abu vyriškiai vienu metu užsimano praleisti laiką su kliente, pastaroji kreipiasi pagalbos į P. Ulmerį ir šis suorganizuoja svarbų pasiteisinimą vieno ar kito vyriškio atžvilgiu.

Apie dvigubą klientės gyvenimą žino tik du jos draugai. Moteris siekdama išlaikyti paslaptį telefone naudoja slaptažodį ir visada nešasi jį kartu su savimi į dušą.

REKLAMA

Paskutinis P. Ulmerio klientas panoro porai savaičių be žmonos išvykti į Filipinus. P. Ulmeris ruošia klientui pakvietimą į fiktyvius mokymus Pietų Vokietijoje, kuriuose klientas turėtų išmokti, kaip neperdegti darbe.

P. Ulmeris į kliento namus išsiunčia lėktuvo išvykimo bei grįžimo datas, kontaktinį telefono numerį bei priminimą, kad visas išlaidas padengs dardavys. Žmona pamačiusi tokį laišką nebeturės pagrindo nerimauti. Laiške telpa ir apmokymų programa. P. Ulmeris už nedidelį mokestį susitarė su renginio organizatorių registratūra, todėl paskambinusi į apmokymus kliento žmona bus patikinta, jog jos vyras šiuo metu semiasi žinias.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų