REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bankrutavusio ir ištuštėjusio Detroito šiaurės rytų rajone pastebėtas kol kas nenustatytas žvėris, panašus į didelę ir labai keistą katę, rašo „Detroit Free Press“. Pasak jį mačiusių išgąsdintų žmonių, žvėries ūgis virš metro, o svoris apie 20 kilogramų.

REKLAMA
REKLAMA

„Jo uodega ilgesnė už mano ranką – 1,5-2 metrai, - sakė leidiniui gyvūną matęs 25 metų vietos gyventojas Antwaunas Asberry. – Nežinau, kas tai buvo, aš tik norėjau, kad jis kuo greičiau dingtų“. Keisto žvėries ieško Mičigano humanitarinė draugija. Rajono valdininkai irgi negali tiksliai pasakyti, kas tai per žvėris ir iš kur jis atsirado – miestui dabar „linksma“ ir be zoologijos sodo gatvėje.

REKLAMA

Pasak kitų žmonių, mačiusių šį gyvūną dar prieš mėnesį, atsisukęs jis sušnypštė ir pabėgo. Todėl policija visiems pataria dėl viso pikto nesiartinti prie jo. Ir jokiu būdu neleisti prie jo artintis mažiems vaikams – gal jis yra labai alkanas.

Iškelta versija, kad tai, vis dėlto, nuo ko nors pabėgusi Savanos katė – naminės katės ir Afrikos servalo hibridas. Įvairiais vertinimais tai pati brangiausia veislinė naminė katė. Jeigu taip, tai šis gyvūnas turėtų būti meilus ir neagresyvus. Tačiau, sprendžiant iš jį sutikusių Detroito gyventojų atsiliepimų, jeigu tai ir ne laukinis žvėris, jo psichika klajojant miesto gatvėmis aiškiai yra sutrikusi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų