REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žvaigždžių duetų“ nugalėtoja ir „KK2 penktadienio“ vedėja Irūna Puzaraitė atskleidžia, jog reikšmingiausia pergalė jos gyvenime buvo būtent „Žvaigždžių duetuose“. „Tai buvo mano gyvenimo perversmas, - sako naujajame LNK sezone u šūkiu „Aistra nugalėti“ dirbsianti Irūna, - tuo metu prasidėjo naujas etapas mano gyvenime“. Jau šį šeštadienį 19 val. LNK žiūrovai išvys debiutinio Irūnos ir Mariaus debiutinio albumo „Auksinis duetas“ pristatymo koncertą.

REKLAMA
REKLAMA

Konkurencijos nemėgstanti I. Puzaraitė teigia, jog viską daryti mėgsta savo malonumui, o bet kokia kaina siekti pergalės – ne jos charakteriui: „Laimėti, žinoma, norisi, tačiau man svarbiau išlikti profesionaliai“, - sako ji.

REKLAMA

Anot Irūnos, „Žvaigždžių duetai“ jai atvėrė kelią tiek profesinėje, tiek asmeninėje srityse: „Prieš tai buvo „Studentės“, vėliau atsirado Irūna – kaip asmenybė. Toliau sekė darbas televizijoje, atsirado pastovumas, kuris sustatė viską į savas vietas“, - pasakoja I. Puzaraitė. Anot dainininkės ir TV laidų vedėjos, prie įtemptų darbo tempų ji yra pripratusi, dalies laisvalaikio atsisakyti jai tenka nuo 4 metų, kuomet pradėjo dainuoti, todėl papildomai kažką aukoti projekto metu jai neteko. „Kartais aplankius draugams susėsdavome ir žiūrėdavome mano pasirodymus „Žvaigždžių duetuose“, - prisimena Irūna, – man patiko tai, ką darau, kartu su M. Jampolskiu dalyvavome visame kūrybiniame procese“.

Prakalbus apie jos ir Mariaus Jampolskio duetą, Irūna neslepia: „Dainuoti duetu man buvo nauja – visuomet sunku priimti naują, nepažįstamą žmogų, o prieš žiūrovus inscenizuoti jausmus ir meilę“, - sako ji, tačiau iškart priduria, jog tarp jos ir M. Jampolskio labai greitai atsirado stiprus emocinis ryšys, kuris tęsiasi iki šiol. „Ketvirti metai kartu su Mariumi koncertuojame duetu. Gal nuskambės drąsiai, tačiau greičiausiai su kitu partneriu į sceną nelipčiau“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų