REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nedideliam vokiečių superautomobilių gamintojui „Gumpert“ sunkūs laikai prasidėjo dar pernai – tuomet buvo prabilta apie galimą bankrotą. Tačiau vokiečių kompanija dar ilgokai laikėsi įsikibusi šiaudo, buvo kalbama apie išgelbėti galinčius investuotojus, tačiau šią savaitę egzotiškų superautomobilių kūrėjams teko pripažinti pralaimėjimą – kompanijai „Gumpert Sportwagenmanufaktur GmbH“ skelbiamas bankrotas.

REKLAMA
REKLAMA

Šiek tiek priešistorės. Apie „Gumpert“ bankrotą buvo prabilta dar pernai. Tuomet buvo pradėti tvarkyti dokumentai šiai nemaloniai procedūrai. Tačiau vienu metu buvo paskelbta, kad „Gumpert“ rado naują investuotoją ir šį kartą išneš sveiką kailį. Kaip tuomet skelbė olandų automobilių žurnalas „Auto Visie“, galimybe investuoti į vokiečių kompaniją susidomėjo keletas koncernų ir „Gumpert“ tuomet pasirinko variantą, kuris jo atstovams atrodė tinkamiausias. Tačiau optimistinis scenarijus neišsipildė.

Šį rugpjūtį potencialūs „Gumpert“ investuotojai pareiškė, kad nefinansuos vokiečių kompanijos. Nors skolų našta gana kukli, tik 1,7 milijono eurų, nedidelis gamintojas „Gumpert“ jau neturi kur dėtis. Taigi, superautomobilis „Gumpert Apollo“ jau tuoj taps automobilių istorijos dalimi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų