REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Generalinis prokuroras patvirtino, jog esama atsakymo, ar po banko „Snoras“ bankroto ten būta neteisėtų piniginių operacijų

REKLAMA
REKLAMA

 

„Laisvosios bangos“ laidoje „Ryto tema“ rugpjūčio 29 d. generalinis prokuroras Darius Valys komentavo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėtų piniginių operacijų bankrutavusiame banke „Snoras“.

REKLAMA

Į Lietuvos teismo ekspertizės centrą dar 2013 m. kovo 26 d. kreipėsi STT Vilniaus valdyba, siekdama išsiaiškinti, ar tikrai bankrutavusiame banke „Snoras“ būta operacijų, kurios pažeidžia Bankroto įstatymą.

„Laisvosios bangos“ žiniomis, Lietuvos teismo ekspertizės centro rašte Generalinei prokuratūrai patvirtinama, kad paskelbus banko „Snoras“ bankrotą su bankroto administratoriaus Neilo Cooperio žinia neteisėtos operacijos buvo vykdomos.

REKLAMA
REKLAMA

Generalinis prokuroras patvirtino gavęs tokį Lietuvos teismo ekspertizės centro raštą, tačiau jo turinį komentuoti atsisakė. Kartu generalinis prokuroras D.Valys nepaneigė, kad bendrovė „Novotersa“, kuriai tuomet vadovavo tuometinės Seimo pirmininkės Irenos Degutienės sūnus Gediminas Degutis, yra susijusi su neteisėtomis finansinėmis operacijomis banke „Snoras“.

„Buvo kreiptasi buvo į atitinkamus specialistus prašant pateikti išvadas dėl minėtų aplinkybių vertinimo. Jos šiuo metu yra gautos", – sakė D.Valys „Laisvajai bangai“.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų