REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lietuvos rinktinė pergale prieš Italus pradėjo „Akropolio“ taurės turnyrą. Po rungtynių treneris Jonas Kazlauskas įžvelgė gerėjantį žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau žaidėme daugiau su pagrindiniais žaidėjais ir jiems skiriame daugiau dėmesio. Tačiau pačiose rungtynėse nebuvo tokio šviežumo. Dažnai įsiklampindavome į sunku žaidimą“, - kalbėjo J. Kazlauskas.

REKLAMA

– Kuo šiandien buvote labiausiai patenkintas ir nepatenkintas?

– Labiausiai nepatenkintas buvau baudų metimais. O gerų dalykų buvo nemažai: sustabdėme varžovus ir neleidome įmesti daugiau nei 70 taškų, buvo greitų atakų, buvo teisingų sprendimų.

Kokia priežastis tų blogų baudų metimų?

– Galbūt lėmė ir tai, kad pakeitė kamuolius, mes treniravomės su „Molten“, o čia yra visai kitokie ir kitokia oda, tai turi įtakos.

REKLAMA
REKLAMA

– Ar broliai Lavrinovičiai Lietuvos rinktinėje žaidžia stabiliausiai?

– Tai yra mūsų didelė jėga. Jie vienas kitą jaučia. Kai jie yra kartu aikštelėje, varžovams labai sunku gintis, kadangi juos sunku išskirti.

– Ar Jono Valančiūno nestabilumas jūsų negąsdina?

– Mes labai daug norime iš Jono, tačiau kiek jam metų? 21-eri, o mes jau norime, kad jis žaistų kaip Arvydas Sabonis savo geriausiais laikais. Taip nebus. Yra ir gerų, ir blogų dienų, kaip ir Donatui Motiejūnui. Niekada nebūna gyvenime, jog tokie jauni vyrai pultų visus iš eilės „apžaidinėti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Kol kas yra pasiektos devynios pergalės iš tiek pat galimų. Ar mes taip gerai atrodome, ar varžovai prasčiau?

– Negalvoju, kad mes labai gerai atrodome. Galbūt ir varžovai ne visai gerai su mumis sužaidė, galbūt ir jie nebuvo tokie stiprūs. Iš dalies tai kažkiek ir neramina, kadangi galvoju, jog nėra gerai važiuoti į Europos čempionatą nepralaimėjus. Aišku, niekas nenori pralaimėti.

TAIP PAT SKAITYKITE:

D. Lavrinovičius: esame stiprūs, bet tai tik draugiškos rungtynės

M. Kalnietis: šiandien gerai gynėmės

Lietuvos krepšininkai žengia be pralaimėjimų: sutriuškinti italai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų